2777
2789

خب باید بره دکتر ....

ببرین متخصص گوارش یا ریه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزنید اسنپ دکتر

دکتر داخلی ریه انتخاب کن

بذار رو اسپیکر و خودت به دکتر بگو چه علائمی داره و باید چیکارکنی

همسر من وقت نمیکنه برای همین بیشتر با اسنپ دکتر انجامش  میدم

آخه نمیره

میدونه خطر مرگ داره ؟! 

دلیل ترفتنش چیه ؟ 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
زنگ بزنید اسنپ دکتر دکتر داخلی ریه انتخاب کن بذار رو اسپیکر و خودت به دکتر بگو چه علائمی داره و با ...

معدشم دردمیکنه چندهفته پیش دکتر آنلاین ویزیت کردم دارو نوشت ولی نخورد

خب خانمهای نی نی سایت دکتر نیستن شما بیشتر از هر کسی میشناسیدش باهاش حرف بزنید بگید اگه دلت برای من و بچه هات نمیسوزه حداقل به خاطر خودت برو بعدا پشیمون میشه ها دیدم که میگم شده دعواست بشه بفرست برع دکتر 

خب خانمهای نی نی سایت دکتر نیستن شما بیشتر از هر کسی میشناسیدش باهاش حرف بزنید بگید اگه دلت برای من ...

خیلی یه دنده بخدا معدشموبدجور دردمیکنه هی بالامیاره ولی نمیره

خودش هی میگم میدونم سرطان دارم میگه برم میدونم اینومیگه

😂🤦‍♀️

باهاش صحبت کن ، این فقط یکی از احتمالاته 

ممکنه فقط خشکی ریه باشه