2821
2789

کراشمه و کراششم ولی فعلا چیزی نشده

دوتامون دانشجوییم و ترم بالاییمه تو کارآموزیا باهمیم

واقعا واقعا تو این چند جلسه کارآموزیی که داشتیم خیلی پسر خوب و محترم و فانی بوده

ولییییی هم اتاقیام همششش بد میگن از قومیتش!

باز امروز فاز نصیحت برداشتن که داری با کله میری تو گ.وه و فلان قومیت الن و بلن و...

منم میگم بابا چرا احتمال نمیدین ک تو هر قومی آدم خوب و بد هست؟ میگن ما ۵،۶ ساله اینجا درس میخونیم و با کلییی آدم ا فلان قوم آشنا شدیم و همشون لاشی و فلان و بهمان بودن و...

واقعا دیگه نمیدونم چه کنمممم

(اسم قومیتش رو نپرسین، برا من همه قومیت ها عزیزن)

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا ازدواج با ی شهر دیگه خیلی بده. فرهنگا متفاوت اصلا نمیتونی کنار بیای خودتو با عشق و اینجور اراجیف اول رابطه گول نزن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

درسته همه جا خوب و  بد هست اما شما باید ببینی فرهنگ خانواده هاتون به هم میخورن یا نه ، تفاوت فرهنگی خیلی مهمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

کلا ازدواج با ی شهر دیگه خیلی بده. فرهنگا متفاوت اصلا نمیتونی کنار بیای خودتو با عشق و اینجور اراجیف ...

من خودمم در اصل از یه قوم دیگم ولی عهد بستم با همشهری و هم قومیتم ازدواج نکنم

اینجوریه ک حتی تو فارس زبونا جا افتادس که میگن از فلان قوم(قوم ما) دختر بگیری ولی بهشون دختر ندی!

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز