2777
2789
عنوان

عفونت زنان و زاج

1949 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز. داشتم عفونت زنان تاپیک ها را میخوندم که دیدم اکثریت میگن نخود زنان یا زاج سفید بزارید داخل واژن عفونت خارج میکنه. 

دوستان من خودم عطاری دارم وطب سنتی خوندم خواهش میکنم هیچوقت از زاج استفاده نکنیدشایذ خیلی هاتون بگید ما خوب شدیم عفونت خارج شده. بله عفونت خارج میکنه ولی دیواره رحم اونقدر نازک میکنه که برای بارداری به مشکل میخوریذ من وظیفه خودم دونستم بگم و به دوستاتون بگید حتی برای یکبارم استفاده نکنید. هر شیافی هم عطاری یا طب سنت میگه استفاده نکنیذ. ما هیج چیز خارجی نباید وارذ واژن کنیم. به عنوان یه عطاری و دوست بهتون میگم 

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   

واقعاا منونممم🙏🏻

خیلی مفید بود خیلی

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبارم خوندم گفتن سیر بزارید و نیم ساعت یه یا ساعت بعد در بیارید عالیه واسه عفونت نطرتونه؟ 

من میگم هیچ چیز خارجی نبایذ وارد بشه. هر روز یه حبه سیر بخورید نتیجشو بهتر میبنید

مرسی عزیزم  منم اومدم همینو بگم آخه همینجا یکی زاج تو واژنش گیر کرده بود اصلا یه وضعی

زاج اب میشه ولی نبایذ استفادع میکرذ

واقعاا منونممم🙏🏻 خیلی مفید بود خیلی

کاشکی همه مردم وجدان کاری داشتن من هیچوقت بخاطر فروشم ن جیب مردم ترکه میکنم ن اسیب به بدنشون میزنم.