2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی انقدر گریه میکنی انقدر گریه میکنی انقدر دلتنگی میکشی تا یا چشمات اشکاش خشک میشن یا برات عادی میشن 

من خودم انقدر گریه کردم انقدر غصه خوردم تا خودم رو پیدا کردم میخوام دوره خودم بگردم😂 

جدی میگم ها علاوه بر اون غصه هایی که خوردم فهمیدم هر کسی لیاقت داشتن با من و نداره و بعدش تقریبا ارزش خودم رو  فهمیدم 

من الان جوری شدم که میخام فقط با یکی باشم اون یادم بره😢

نه تا وقتی نتونستی با این قضیه کنار بیای هیچ وقت پای یکی دیگرو وسط نکش 

چون هم به اون آسیب میزنی و هم به خودت و اوضاع بدتر میشه

نه تا وقتی نتونستی با این قضیه کنار بیای هیچ وقت پای یکی دیگرو وسط نکش  چون هم به اون آسیب میز ...

خیلی سخته حرفاش همش تو ذهنمه خاطراتش پاک نمیشن😭 کاش اصلا آشنا نمیشدیم 

خیلیه خب😔 با کس دیگه آشنا نشدی تو این دو سال!؟

برای من نزدیک دو سال شد شاید برای تو فرق کنه و تو خب بتونی زودتر بزاریش کنار 

و جواب سوالت نه اما با آدمایی که کنارشون احساس خوبی داشتم دردودل میکردم 

مثل رفیقم 

مادرم 

و ..‌.

برای من نزدیک دو سال شد شاید برای تو فرق کنه و تو خب بتونی زودتر بزاریش کنار  و جواب سوالت نه ...

من به هیچ کس نمیتونم بگم دردمو 😢 یه جوری وانمود کردم حالم خوبه اونا هم باور کردن 

خیلی سخته حرفاش همش تو ذهنمه خاطراتش پاک نمیشن😭 کاش اصلا آشنا نمیشدیم 

باید بپذیری که دنیا جای رفت و آمد هستش هیچکس قرار نیس تا ابد کنارت بمونه 

یکی خودش ترکت میکنه 

یا تو اونو ترک میکنی 

یا مرگ 

یا خوده دنیا و روزگار شمارو ناخودآگاه دور میونه

اگه کسی از زندگیت رفت بیرون چیزی که باید به تو یاد بده رو یاد داده یا داره یاد میده