2777
2789
عنوان

خانوما کمک به نظرتون باردارم ؟

134 بازدید | 20 پست

سلام خانوما توروخدا اگر تجربه ای دارید بگین 

من 12 این ماه پریود شدم و 5 روز بعد پاک شدم یعنی 16 ام و 20 ام هم رابطه داشتم . از دو روز بعدش دل درد دارم زیر دلم تیر میکشه مثل درد پریودی و شبا هم موقع خواب حس میکنم دارم اتیش میگیرم از گرما ولی بدنم یخ یخه همشم حس خستگی دارم و یه چیز دیگه اینکه چندشب پیش سی نه سمنپ چپم از زیر بغل تیر میکشید تا نوکش و واقعا اذیتم میکرد دیشبم متوجه شدم که ترشحات بی رنگ و بوی زیادی دارم ممکنه باردار باشم ؟ کی آزمایش میتونم بدم یا بیبی چک بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا قصد بارداری نداشتم یعنی داشتما ولی الان نه میخواستم بعد عید تازه هم خودم و هم همسرم بریم دکتر هم از لحاظ کییت تخمک و اسپر م آزمایش بدیم هم یه چکاپ کلی قند و چربی و فشار و وضعیت دندون و اینا خودم بشم ولی اینجوری پیش اومد الان استرس دارم یکم .

چرا ماه های قبل این علائمو نداشتم خوب مگه میشه یهویی ؟

عزیرم الان ۱۵ سیکل هستی الان که مشخص نمیشه منم هرماه تواین سیکل این حالتها رو دارم چون تویی اقدام هستی پیش میاد

دلم یک حال خوب میخواد