2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بلد نیستم اینجا بفرستم

وقتی روی گزینه ریپلای می زنی، اون بالاش سمبل عکس رو انتخاب کن. عکس دکمه های ماشین رو از توی گوشیت آپلود کن و گزینه ارسال رو بزن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
میشه شمارمو بذارم.بهم پیام بدین.تا توی ایتا یا ایمو براتون عکس بفرستم.ممنون میشم واقعا ۰۹۹۰۴۱۹۲۵۴۶

نه متاسفانه خارج از این سایت برام مقدور نیست.

هر زمان اینجا عکس رو فرستادید در خدمتتون هستم

توصیه هم می کنم شماره تون رو پاک کنید چون ت این سایت هر جور آدمی هست و برمیدارن شماره رو

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه متاسفانه خارج از این سایت برام مقدور نیست. هر زمان اینجا عکس رو فرستادید در خدمتتون هستم توص ...

هرچی میزنم آپلود نمیشه.ممنون میشم اگه کمکم کنید.چون با دوتا بچه کوچیک.ماشین لباسشویی واقعا لازمم