2777
2789
عنوان

بچه ها با این شرایط ممکنه حامله باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 34 پست
اگه انقدر حساسی بایدروش جلوگیریتو  عوض کنی  واین که دیر شدن بخاطر قرص کلا هرمونهارو بهموم ...

بخدا کلا با کاندوم جلو گیری میکردیم یک بار طبیعی انجام دادیم اونم اینطور شد ده روزه عقب انداختم.  خدا کنه باردار نباشم دعا کن

پس چرا دکتر گفت به قرص و بی بی و پریود بعدش نمیشه اطمینان کرد و آز بارداری نوشت کلی استرس گرفتم

راست میگه خواهرشوهر منم باردار بود هرچی بی بی میزد منفی بود تا اینکه آزمایش داد

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا کلا با کاندوم جلو گیری میکردیم یک بار طبیعی انجام دادیم اونم اینطور شد ده روزه عقب انداختم. &nb ...

چند وقته ازدواج کردی؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
نه حامله نیستی هورمونات بهم ریخته به خاطر قرص اورژانسی

پس چرا دکتر گفت احتمالش هست؟ گفتم پری شدم گفت خیلیا تو بارداری پری میشن به قرص اورژانسی هم اطمینانی نیست بی بی هم ولش کن موندم بخدا ترسوند منو خیلی

بخدا کلا با کاندوم جلو گیری میکردیم یک بار طبیعی انجام دادیم اونم اینطور شد ده روزه عقب انداختم. &nb ...

نه باردار که نیستی چون قرص خوردی اون که مطمن باش ولی تا مدتی پریودت بهم ریخته میشه

اون قرص ماه ها هورمون رو بهم میزنه .خودتو از بین نبر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
نه باردار که نیستی چون قرص خوردی اون که مطمن باش ولی تا مدتی پریودت بهم ریخته میشه

بچه ها همه‌ی روش های جلوگیری درصد خطا رو دارن قرص هم همینطور

با اجازه استارتر

ببخشید بچه ها منم ۱۷ آذر رابطه بدون پیشگیری داشتم امروز بعد ۱۰ روز بی بی چک زدم منفی بود یعنی حامله نیستم یا ممکنه باشم 

چون از فردای رابطه تا چند روز  زیر دلم درد میکرد الان بهتره ولی باز درد دارم از چی میتونه باشع  

حالا من جرات ندارم بچه دومو به خواست خودم بیارم میترسم الان میگن ای کاش اون چند سال پیش قرص اورزانسی نخورده بودم بچه الن ۵ ۶ سالش بود  ۲ ساله نخوردم ولی قبلا تو سال ۲تا ۳بار پیش میومد میخوردم و کلا سیستم بدنو بهم میریزه

حالا من جرات ندارم بچه دومو به خواست خودم بیارم میترسم الان میگن ای کاش اون چند سال پیش قرص اورزانسی ...

پس چرا میگن به قرص اطمینانی نیست ؟ بهم میزنه چه جوری مثلا ممکنه یک ماه اصلا پریود نشه ؟

پس چرا دکتر گفت احتمالش هست؟ گفتم پری شدم گفت خیلیا تو بارداری پری میشن به قرص اورژانسی هم اطمینانی ...

خب از هزارتا یکی اینجور پیدا میشه دکترم نمیتونه بگه نه باردار نیستی شاید شما هم جزو اون یه نفر باشی