2777
2789
عنوان

کی اندام اهدایی لازم داره؟من اهدا میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 51 پست

ته دنیا چه شکلیه؟ پول نداشتن؟ شکست عشقی خوردن؟ خانواده ی بد داشتن؟ تنها بودن؟ هدف نداشتن؟ مریض بودن؟ بگو چه شکلیه که نمیشه تحملش کرد.  توی سن حساسی هستی بگو شاید بتونیم کمک کنیم

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
انسان ناشکری مثل توروکه اندامهای سالم داره ودردامثال منونمیفهمه حالابخاطرهرچیزدنیا این مسخره بازیهار ...

ده لامصب منم همینو میگم

بیا ازم بگیرشون

من نمیخوام دیگ نفس بکشم

⌝‌‏‌من پریشان تر از آنم که تو می‌پنداری ͝🥀❤️‍🩹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته دنیا چه شکلیه؟ پول نداشتن؟ شکست عشقی خوردن؟ خانواده ی بد داشتن؟ تنها بودن؟ هدف نداشتن؟ مریض بودن؟ ...

همه اونایی ک گفتی به جز شکست عشقی

همه اونایی ک گفتی به جز شکست عشقی

بخدااگه بدونی زندگی من چقدروحشتناک بوده باورت نمیشه،کوچکترینش رومیگم که پلیس وقتی منوتوشهرغریب ازدست شکنجه های غیرانسانی شوهرمعتادشیشه ای وقاچاقچی واجباری وباندش که زن بابای عقده ای بدذاتم منوبهش داده بودنجات دادواعزام ب بیمارستان کرد7ماه بستری شدم برام گریه کرد،شوهرم اعدام شدبخاطرخلافهای سنگینش ،بایدکارتن خواب میشدم ولی ب خداپناه بردم ونجاتم دادمیدونی چندسالم بود16ساله بودم اسیرشون شدم و24سالگی پلیس نجاتم دادازدستشون ،بعدمجبورشدم خونه پدرشوهرسه سال خدمتکار13نفرباشم ،بعدمنودادن ب پیرمرد80ساله ازخودراضی و....چون هیچ پشت وپناهی جزخدانداشتم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
بخدااگه بدونی زندگی من چقدروحشتناک بوده باورت نمیشه،کوچکترینش رومیگم که پلیس وقتی منوتوشهرغریب ازدست ...

داستان خوبی بود

داستان خوبی بود

دیدی یکی آنقدرتوزندگیش زجرکشیده باشه که برات فقط داستان خوبی میشه چون باورش نمیکنی ،ولی زندگی من بود،جلوی چشمم بازنا خیانت..میکرد،زن بابام نمیذاشت پاتوخونه بابام بذاریم من وسه خواهرکوچکترم وقتی هرکدوم روکه سیاه بخت میکرد،بابام ازدخترمتنفربود،مادرمم جوانمرگ شدبعدخیانت پدرم بازن بابام وطلاق پدرومادرم،،خوددانی که بخوای روپای خودت وایستی وقوی بشی یاخودتوبکشی یاتکه تکه کنی،الانه تووخودمودیدم که ازخداخواستم بچه دارنشم تااونم زجرنکشه ،فقط نوشتم بدونی همه درددارن توزندگی ،میگذره بلاخره وتموم میشه ،مدیون تووکل اهالی سایت باشم اگه دروغی نوشته باشم ،توکل کن بخدا نجاتت بده

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه