2777
2789

نه آشغالی مونده نه جایی کثیفه حتی غذا یا مواد غذایی مونده هم نیست که بگم گندیده ولی وقتی وارد خونه میشی یه بوی بدی میاد اصلا نمیدونم چجوری از بین ببرمش بیشتر هم از آشپزخونه میاد ممکنه از فاضلاب باشه؟ چیکار کنم؟

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت یخچال و کابینت اینارو ببین جک و جونوری چیزی نمرده؟

اگه نه حتما از فاضلابه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

زیر کابینتا بالای کابینتا حاهایی ک کسی فکرشو نمیکنه پشت یخچال و لباسشویی همه رو چک کنید 

اینا رو چک کردم هیچی نیس بیشتر انگار از لوله ها میاد این بو

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»
پشت یخچال و کابینت اینارو ببین جک و جونوری چیزی نمرده؟ اگه نه حتما از فاضلابه

نه همچین چیزی نیس چک کردم زیر کابینتارو هم تمیز کردم هیچی نیس

فاضلابه یا یه چیزی گندیده توکابینتت حتما

تو کابینتا هیچی نیس انگار از لوله ها میاد این بو

چاه نیست؟

منظورت همون فاضلابه؟ فک کنم از همون باشه