2777
2789

ان شاالله خدا رزقو روزیتونو‌از خزانه ی غیبش برسونه فک کنم باید بری پلیس بعلاوه ی ۱۰ اونجا بپرسی چرا قطع شده و مدارکتونم ببری الان بعضیا چنتا چنتا خونه و ماشین  دارن یارانه و سهام عدالتشون قطع نشده چطور مال شما قطع شده عجیبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادارات و پلیس به علاوه ده و اینا رفتید؟ 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
با این وضعیت باردار هم هستین؟ 

نه نیستم بچم تو شکمم مرد .حتی اگه حامله میموندم باید به شما جواب پس میدادم ؟

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
وقتی حامله ای یکیش خودت باید میخوردی 

دیگه نیستم بچم مرد 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
نشستی خونه اه و ناله میکنی ?پاشو برو سرکار منم خیلی دلم میخواد خونه بشینم بخوابم ولی دپازده ساعت سرک ...

چته ؟؟چرا خستگی سرکار رفتنتو سر من خالی می‌کنی ؟نکنه حقوقتو میدی به من و من خبر ندارم 😐تا قبل از حاملگیم میرفتم کار .وقتی ک بچم تو شکمم مرد دل و دماغ خودمم ندارم وگرنه احتیاجی نبود با این لحن زننده به من دستور بدی برم کار وگرنه خودم بلدم 

ان شاالله خدا رزقو روزیتونو‌از خزانه ی غیبش برسونه فک کنم باید بری پلیس بعلاوه ی ۱۰ اونجا بپرسی چرا ...

💔