2777
2789
عنوان

یه سوال مهم راجب چهره در نی نی سایت

130 بازدید | 14 پست

به نظرتون چرا نی نی سایتیا انقد خودشون و خوشگل میدونن بعد اینحا زیباترین دختر هم بذاری میگن معمولیه تو سلیقم نی خیلی قشنگ نی بعضیا هم میگن خوشگله ولی چرا واقعا تو نی نی سایت اینطوریه مثلا طرف تاپیک میزنه چهرتون و توصیف کنید همه از دم میگن خوشگل و قد بلند بینی کوچیک پوست روشن چشم درشت 

پس اینایی که تو خیابون هستن چی 

شما دیدین تو نی نی سایت چنین موردایی دلیلش چیه واقعا ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برام این سواله چرا ایجا اننننقدر به قیافه اهمیت میدن و تنها دغدغشونه که از همه خوشکلتر باشن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من بیشتر عکسایی که دیدم معمولی بودن نه زشت نه زیبا 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

تو جامعه هم همینه طرف خوشگله م باشه ایرادو میگیرن دیگه ..دیگه اینجا مجازیه همه میگن اینو مهم اون قلبس ببینن چه قد قلب مهربونه اون زیباست...از نظره من ..من عکس دوست دارم ببینم قبلا حوصلم سر میرفت نه اینکه برم بگم ای و اویی گذاشته گفتیم خوبی نازی و خوشگلی ..همین...

خودتون چی از نظر خودتون شما کدوم دسته هستید

من معمولیم🤣 ولی خوب کنار اومدم با این معمولی بودنه

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
حتما زیبا هستید بانو مهربان🌺

قربان شما بانوی خوش قلب💓