2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

104 بازدید | 14 پست

حس بدی بهم دست داده همه طلاها یی کخ خودم خریده بودم وپس اندازم رو دادم شوهرم ماشین بخرم به اسم خودش خریده 

تو دلش داده به حماقت من می خنده به نطرنگتون 

ماشینی که حتی یه ریال توش سهم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد منم منم میکنید بعضیا وقتی اعتمادی نیست بینتون چطور زیر یه سقف زندگی میکنید 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببین جار و جنجال را بنداز بزنه به نامت 

شوهر خاله من با پول خاله من ماشین خرید فروخت ، معلوم نشد با پولش چیکار کرد ، به ریش خاله منم خندید 

تازه بیچاره خالم اون موقع میخواست خودش بره ماشینه رو بخره نذاشته بود می‌گفت ، غیرت من اجازه نمیده زنم بره از یه مرد ماشین بخره ...

غیرتش اجازه میداد پول خاله من رو بالا بکشه 

تازه پوله خود خالم بود نه چیزی که شوهرش بهش نفقه بده

ببین جار و جنجال را بنداز بزنه به نامت  شوهر خاله من با پول خاله من ماشین خرید فروخت ، معلوم ن ...

اعذابم داغونه 

میگه به اسم تو باشه من 

سوارش نمیرم تورم 

جایی نمی برم 

باید خودت بری 

منم بلد بلد نیستم‌

در کل به من ربطی ندار ، من با چشم دیدم 

شوهر خالمم خیلی آدم مثلا مذهبیه ، اذان میگه هر چی دستش باشه می‌زاره زمین می‌ره مسجد 

...

می‌خوام بگم از همه انتظار می‌ره هر چیزی 

در کل به من ربطی ندار ، من با چشم دیدم  شوهر خالمم خیلی آدم مثلا مذهبیه ، اذان میگه هر چی دستش ...

میدونه بابا اینم آدم خوبیه 

ولی بی‌ینال چه آب زیر کاه دراومد 

چجوری از دلش اومد 

میدونه بابا اینم آدم خوبیه  ولی بی‌ینال چه آب زیر کاه دراومد  چجوری از دلش اومد

هیچی دیگه گفت ورشکست شدم 

کلا هر روز ی بیزینس راه میندازه ، ورشکست میشه ، می‌ره سراغ بعدی