2777
2789
عنوان

زن شاغل باید حقوقش خرج کنه تو خونه؟ 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 5118 بازدید | 68 پست
پس با این فرمون مرد هم تو بچه داری و خونه داری کمک نکنه دیگه! بره سر کار، خرجی هم بده، توی کار خونه ...

وقتی بحث وظیفه پیش میاد دلم ویخواد بپرسم خب شما هم وظیفه ات اینه توی خونه باشی و برای بیرون رفتن از خونه اجازه بگیری

روی شتر هم به نیاز جنسی اقا برسی

در برابر اینا چه دیدگاهی دارن؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
زن و مرد مساوی هستن😐حالا در همه شرایط حتی خرج کردن...

نه شما درست میگی.

همه دنبال برابری حقوق زن و مرد هستن ولی بدون زحمت. فکر نمیکنن که حقوق برابر مسئولیت برابر هم با خودش به همراه میاره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره به همسرت که آدم حسابی باشه سو استفاده نکنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

وقتی زن شاغل میشه کارهای خونه وغذا وهمه چی بی کیفیت میشه وحتی مرد هم شریک کار خونه میشه پس باید پولی ...

لزوما اینطوری نیست

یه خانم میتونه خانه دار تمام عیاری نباشه

ولی میتونه شاغل خوبی باشه

فراینده برنده-برنده اینه که ادم کاری که توش ماهره رو انجام بده

خانم بره سرکار 

برای کارهای خونه و اشپزی خدمتکار بگیره

هم اشتغال زایی کرده هم کیفیت بهتری از زندگی رو  درست کرده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من خرج نمیکنم اصلا. چون شوهرم نمیخواد ولی پس انداز میگنم برا آینده جفتمون یا مثلا ماشینمونو با پول م ...

خب پس هزینه میکنید فقط هزینه روزانه نمیکنید

بایدی وجود نداره .ولی من خودم اگه شاغل بودم حتما حقوقم رو تو خونه خرج میکردم البته اگه حقوق همسرم کفاف زندگی رو نمیداد چون به هر حال من برای کسب آرامش میرم سرکار چه آرامشی بالاتر از رفاه خانواده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

قبلا کار می کردم خرج خونه می کردم گاهی همسرمو به رستوران دعوت می کردم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

با اینکه نیازی نبود ولی من چیزی برا خونه لازم بود میخریدم البته در خد خرید خونه خورد و خوراک و اینها 

در کل اگه شوهر ادم‌نوبه ارزش داره منو تویی بینتون نیست ایرادی نمیبینم زن هم پولشو هرج زندگی شون کنه 

بستگی به شوهر ادم داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چون وظیفش ک نیست کار کنه بقیه خانوما صبح تا شب خونن  بره سره کار، خرجم بده  مرد پررو می ...

زندگی رو اگر با قانون و تبصره بخوای پیش ببری تبدیل به میدان جنگ و محکمه ی قاضی میشه .. 

طبق قانون وظیفه ی زن کار کردن و پول در آوردن نیست .. حتی وظیفه ندارم کارهای خونه رو انجام بده .. حتی میتونن در قِبالِ شیری که به فرزندش میده طلبِ پول کنه .

در عوض کرد هم میتونن اجازه نده زن کار کنه ..  از خروج زن از خانه حتی برای تشیع جنازه ی پدرش میتونه مِمانعت کنه .. می‌تونه ۴ تا زن بگیره .. می‌تونه ... 

میبینی ! طبق قانون زندگی مشترک رو پیش بردن هیچ قشنگ نیست . 

در زندگی مشترک اگر نیاز باشه ، زن هم پایه پای مرد موظف و مسئول هست تلاش کنه و برای زندگی خرج کنه . به هر ترتیب توصیه میکنم در صورت امکان درآمد زن جاهایی هزینه و خرج بشه که ماندگار باشه .. مثلاً به جای خرج مایحتاج و خورد و خوراک بهتر هست اقساط ماشین یا خونه رو پرداخت کنه . 

وظیفه نداره. میتونه پولش رو برای خودش برداره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من سرکار میرفتم شوهرم خرج خونه رو میداد منم پس انداز خونه ماشین خریدم به نام خودم ولی هر دوتامون استفاده می‌کنیم.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
چون وظیفش ک نیست کار کنه بقیه خانوما صبح تا شب خونن  بره سره کار، خرجم بده  مرد پررو می ...

خب شماهم بشین تو خونه و از وظایف همسری و مادریت کم نکن و سرکار نرو خرجم نکن!!!

بایدی وجود نداره ولی وقتی زندگی مشترکه توی همه چیز مشترک باشین....شما هدفت از سرکار رفتن پس چیه??واقعا وقتی میتونی کمک خرج باشی اونم تو زندگی خودت نه غریبه...وجدانت قبول میکنه کمک نکنی??

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....