ی زن محاله ک خانه دارخوبی نباشه هرکاری را ممکنه لنگ بزنه اما خانه داری رو نه.آخرش هرچی باشه باوجود ...
من بی ادبی کردم که شما رو ریپلای کردم؟
چرا انقده با پرخاش حرف بزنیم خب؟
من وکیل وصی کسی نیستم
ولی از طرف خودم که میتونم حرف بزنم
برای من خدمتکار راهکار خیلی کارامد تریه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
لزوما اینطوری نیست یه خانم میتونه خانه دار تمام عیاری نباشه ولی میتونه شاغل خوبی باشه فراینده برن ...
الان دیدم به اشتباه بجای فرایند نوشتم فراینده
فرایند درست هست
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جنگ اول به ازصلح آخر هی میگید میگید تا دعوامون شه پریشب دعواشد از نی نی یار اخطارگرفتم.نظر خودتون را ...
ببخشید نمیدونستم من مسئول اخطار شما هستم
به نظرم اصلا حرف نزنیم تا نیاز به جنگ نداشته باشید