2777
2789

خیلی سخته ولی متقابلن شیرین هم هست

یعنی ممکنه توی یک روز بییییشششش از حد توان خسته و عصبیت کنه،یعنی جوری باشه که وقتی شب خوابید تو احساس کنی که دیگه واقعا نمیتونی تحمل کنی و ادامه بدی،

ولی....

صبح که شد دل تو دلت نیست که بیدار شه و بغلش کنی و بوش کنی پدرسوخته رو ،.....

خستگی مادرانه زود فراموش میشه.

امیدوارم بسلامتی زایمان کنی

نگران نباش.

اولش که تازه به دنیا میاد خیلی ترسناکه چون کوچولوعه بعد دیگه عادت میکنی خیلی حس خوبیه

🥲باورم نمیشه ک یه بچه تو شکممه شوهرم بدتر از من همش میگه وای ینی تو شکمت بچه هست حکمت خدا 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سخت نیست.اما ی تجربه تازه است. مامان هم با بچه کم کم بزرگ میشه.

من باردار بودم همین سوال و پرسیدم اینجا همه منو ترسوندن.  که دیگه زندگی سابق نمیشه برات. محدود می‌شود فلان. خیلی ناراحتم کردن. آخرسر هم گفتن بارداری حساس شدی..   هنوزم سنگینی حرفا رو دلمه.   اما شما مثل من نباش.  خیلی شیرینه. 

دید اطرافیانت هم به شما و همسرت کلی تغییر می‌کنه مثبت میشه. اگه کمک داشته باشی که خیالت راحت تره.     از شوهرت حتما کمک بگیر 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
نه عزیزم سخت نیست.اما ی تجربه تازه است. مامان هم با بچه کم کم بزرگ میشه. من باردار بودم همین سوال و ...

مرسی عزیزم کمکی ک خداروشکر مامان و مادر شوهرم خیلی کمکم هستن شوهرمم کمک میکنه 

ای جان بسلامتی بغلش بگیری عزیزم

همچنین شما

تازه سختی‌های من دوبله سوبله بود

پسر اول از نوزادی گریه میکرد، یکسالگی متوجه شدیم سرطان خون داره، امسال تابستون قطع درمان شد، تقریبا 6سال و نیم. دیگه ببین بچه مریض چه قدر سخته بزرگ مردنش، رسیدگی بهش و... 

اما چند روز پیش با شوهرم میگیم انگار یادمون رفته چه قدر سختی کشیدیم. 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
مرسی عزیزم کمکی ک خداروشکر مامان و مادر شوهرم خیلی کمکم هستن شوهرمم کمک میکنه 

بسلامتی بغل بگیری. بنظر من سخت تمرین قسمتش برای یک سالگی به بعد هست. فقط باید ریخت و پاش جمع کنی. همین الان داره پرده رو می‌کنه .. کابینت هارو به هم می‌ریزه.. کنترل تی وی داغوووووون. روزی نیست ی چیزی پرت نکنه داخل بشقاب غذای ما..  

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.