2777
2789

هیچی نباید باعث از بین رفتن ایمانت شه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین اتفاقای بد 

روح تو رو رشد میده

تو رو قوی تر از قبل میکنه

مطمعن باش خدا برات برنامه ای چیده ک بعدن متوجه میشی و حکمت خدا رو درک میکنی

اینا آزمونه

ازش سربلند بیرون بیا

خودتو نباز

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

اگر اینطوری بود که حضرت زینب نعوذبالله باید کافر میشدن. زندگی بالا و پایین زیادی داره مشکلاتمون هم یا نتیجه عملمون هستن یا آزمایش خدا

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

یوسف و یعقوب ۳۰ سال از دوری هم سوختن

ایوب کل تنش از بیماری کرم زد 

و هر پیامبر چ سرگذشت سختی داشته اماما که هیچی دیگه 

بعد شما فوری ایمانت رفت ؟؟؟

خدا نباید ببینه تو فقط برای خوشی هستی یا تو سختی هم کنارشی؟؟؟

یوسف و یعقوب ۳۰ سال از دوری هم سوختن ایوب کل تنش از بیماری کرم زد  و هر پیامبر چ سرگذشت سختی ...

مشکل اینجاس اونا پیامبر بودن وحی میگرفتن دلگرمی و نشونه میدیدن

من ۱۰ ساله تو یه دور باطل گیر کردم هی میگم خدایا نجاتم بده ۲۹سالم شده ولی ذجرم بیشتر شده هیچ خبری نیس 

اگر اینطوری بود که حضرت زینب نعوذبالله باید کافر میشدن. زندگی بالا و پایین زیادی داره مشکلاتمون هم ی ...

چرا مارو با معصومین یکی میکنین .البته از حرفم پشیمون شدم ولی چرا راه خوبی نیس برام؟بیچاره شنیدی میگن؟من الان هیچ چاره ای نمیبینم هیچی

همین اتفاقای بد  روح تو رو رشد میده تو رو قوی تر از قبل میکنه مطمعن باش خدا برات برنامه ا ...

خودمو ک خیلی وقته باختم.همیشه دوس داشتم ازدواج خوبی کنم نمیگم خودم سخت نگرفتم چرا

ولی از خدا خاستم کمکم کنه دلمو اروم کنه نشد.

بازم ازش شاکرم ولی کاش برا منم بشه برا همه شد برا من چرا نشه؟

خودمو ک خیلی وقته باختم.همیشه دوس داشتم ازدواج خوبی کنم نمیگم خودم سخت نگرفتم چرا ولی از خدا خاستم ...

عزیز دلم 

توی اجتماع باش

مطمعنن باید شرایطش پیش بیاد 

سعی کن شیک بپوشی 

مردم عقلشون به چشمشونه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
عزیز دلم  توی اجتماع باش مطمعنن باید شرایطش پیش بیاد  سعی کن شیک بپوشی  مردم ع ...

ینی اگه منو ببینی تعجب میکنی چطوریی..ولی واقن به هیچی نیس باید بختت باز باشه سالهاست سر کار و اجتماع و باشگاه نذر نیاز همه چی هس

ینی اگه منو ببینی تعجب میکنی چطوریی..ولی واقن به هیچی نیس باید بختت باز باشه سالهاست سر کار و اجتماع ...

پس رهاش کن قربونت برم

ببین میگن اگه خیلی واس یه چیزی پافشاری کنی 

و اونو بخای

یا اینکه چیزیو ک داری ..خیلی بهش وابسته باشی

خداوند اونو ازت دور میکنه

هر وق از این فکرا اومد سراغت ..بلند بلند بشمار تا فکرت بره یه جای دیگه

بحرفم گوش کن 

فقط یه مدت اصلا بش فک نکن

واس راضی کردن مغزت 

اینو چن بار تکرار کن

بگو ک من اصصصصلا دیگه نمیخوام ازدواج کنم

(الکی🤪)