2777
2789

من این دوران سخت رو رد کردم،سخت هست ولی نشدنی نیست،یه کم شوهرت باید کمک حالت باشه،بچه ها رو مهد یا مدرسه یا پیش مادرت بزار،غذا هم شب قبل اماده کن،روزای تعطیلم به کارای نظافت و اینا برس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این دوران سخت رو رد کردم،سخت هست ولی نشدنی نیست،یه کم شوهرت باید کمک حالت باشه،بچه ها رو مهد یا م ...

هفته ای ۴روز کلاس از صبح تا عصر  

اگه بچه ها مدرسه نمیرفتن راحت بودم تقریبا .یکیشون مدرسه رو هست

هفته ای ۴روز کلاس از صبح تا عصر   اگه بچه ها مدرسه نمیرفتن راحت بودم تقریبا .یکیشون مدرسه رو ه ...

بهتر اونیکه مدرسه میره اتفاقا خیالت راحتتره جاش خوبه،، یادش بده خودش درساشو بخونه منتظر نباشه شما برسید خونه و بعد باهاش بخونی،

بهتر اونیکه مدرسه میره اتفاقا خیالت راحتتره جاش خوبه،، یادش بده خودش درساشو بخونه منتظر نباشه شما بر ...

اگه مدرسه نمیرفت میزاشتم پیش مامانم ولی اینطوری باید بگم مامان بیاد پیششون.هوف راست میگی بچه کوچیک هم مراقبت خودشو میخواد.روزی هزار بار میگم برم انصراف بدم میترسم بعدا پشیمون بشم