2777
2789
عنوان

یعنی چی کی همش مدرسه تعطیله خدا لعنتشون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6193 بازدید | 223 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چون تو نمیدونستی لعنت؟ نفرین نکن، بگیر بخواب حواب خواهر، اعصاب خودتو بچه رو خرد نکن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پسر من از خواب بیدار شه تو حیاطه دوچرخه سواری.مسخره س به خدا.خب یه ماسک میزنن می رن سر کلاس. آموزش پ ...

این حجم از نگرانیتون واسه سلامتی پسرتون ستودنیه👏

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
یکی دو سه ساعت دیگه از خونه برو بیرون ببین بچه ای بیرون نیست

شهرما الوده نیست خدارو شکر. ولی وقتی بخاطر آلودگی تعطیل میکنن بخاطر سلامتی بچه هاست. اینکه پدرو مادر توالودکی بچشو ببره بیرون از بی فکری خودشه... 

پارسا پسرمامان😍
حالا چون تو نمیدونستی لعنت؟ نفرین نکن، بگیر بخواب حواب خواهر، اعصاب خودتو بچه رو خرد نکن 

چرا لعنت نکنیم یعنی واقعا هیچکس براش مهم نیست آموزش بچه ها از همه چیز مهمترین.این همه ماشین اسقاطی رو جمع نمیکنن کارخونه های نزدیک شهر یعنی تنها راه حل اینه بچه ها نرن

خب پسرت نفرست حیاط دوچرسواری توی این هوای کثیف

اره بابا تعطیل میکنن ک بشینن خونه انقدر سرگرمی هست ک تو خونه بازی کنن چند روز تحمل کنن بخاطر سلامتی خودشون بچه حالیش نیست ک ماها باید برنامه  ریزی داشته باشیم سرگرم کنیم