2777
2789
عنوان

به نظرتون جوابش بدم یا نه؟

335 بازدید | 12 پست

یکی از فامیل که خیلی با من تو رقابته، تازگی ها صاحب فرزند دوم شده، هر دو بچش دخترند. مشکا اینجاست که میره و میاد تو اینستا در مورد خوبی های دختردار شدن و اینکه خدا لطف و رحمت بهشون داده میزاره. اولا که این نگاه جنسیتی در جایی مثل ایسنتا خیلی زشته، دوم اینکه مگه ما که پسردار شدیم نتیجه گناهامون بوده!!!؟؟ سوم اینکه هر چی خدا داده رو دوتا چشمت بزرگش کن. خدایی اگه چنین چیزایی واسه پسر بزاریم شما دختردارها فوری شاکی میشید و میگید لیاقت دختر نداشتی خدا بهت نداده. به نظرتون جوابش بدم یا نه؟؟ دوست دارم یه جیزی استوری کنم تا دست برداره. اگر تیکه خوبی دارید بدید بزارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خب واقعا برکته و برتره از پسر.. ولی دلیل نمیشه بیاین اینطوری بگن.. اما بنظرم ب خودت نگیر بهتره اینطوری ب خودت بگیری حساسیت نشون بدی میفهمه ناراحتی..

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
دختر خب واقعا برکته و برتره از پسر.. ولی دلیل نمیشه بیاین اینطوری بگن.. اما بنظرم ب خودت نگیر بهتره ...

چرا برتره؟؟ 

عزیزم ما که خودمون خانومیم ولی تا بوده و هست و خواهد بود دنیا به نفع جنس مذکره. فکر کنم شما هم دنبال دیده شدنی با دخترات.