2777
2789

بچها دختر عموش خیلی زیباست .. خوش اندام ، خوش سروزبون و شیرین زبون ، هنرمند ... متوجه میشم که شوهرم خیلی باهاش صمیمی برخورد می‌کنه ، و بهش توجه می‌کنه ... و من الان داغونترینم 😥 به من اجازه نمیده با مردی حتی چند کلمه حرف بزنم ولی خودش بااین دختر صمیمی حرف میزنه و توجهش سمت اونه ...... نمی‌دونم چیکار کنم بخدا من به زن چاق و افسردم

کاربری سومیمه 💁‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب خودت توجه کن خودخواه شو همه چی خوب میشه

بخدا راست میگی .. سر بلند پروازیهاش و بدهی های آقا من یک سال و نیمه یه مانتو نخریدم برای خودم ،😭 اصلا لفکر خودم نیستم

کاربری سومیمه 💁‍♀️

عزیزم شاید حساس شدی

واقعا ربطی نداره ، بچه های عمو و خاله و عمه و دایی مثل خواهر برادر ادمن .. ما که از بچگی باهم بزرگ شدیم و الانم واقعا مثل خواهر برادر هوای همو داریم ، اکثرا ازدواج کردیم ولی باز صمیمیتمون کم نشده خداروشکر 

به مامانت بگو میوه پای درخت میفته منم شبیه شماهام اگه تو خوشگل بودی منم اندازه اون خوشگل میشدم😑 مادره یا مادرشوهر؟

برا شوهرتم به روش بیار که خوشت نمیاد دور و بر اون بپلکی...محل نداد توام دوبار با پسرعمویی پسرخاله ای کسی گرم بگیر حالش جا بیاد بفهمه چه حسی داره

عزیزم شاید حساس شدی واقعا ربطی نداره ، بچه های عمو و خاله و عمه و دایی مثل خواهر برادر ادمن .. ما ک ...

آخه مشکل من اینه که کارایی که خودش می‌کنه برای من ممنوعه .. من حتی جرات حرف زدن با یه مرد فامیلم رو ندارم

کاربری سومیمه 💁‍♀️