2777
2789
عنوان

فردا خونه ی مادر شوهرم دعوتم نمیخام برم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 23 پست
 وا خب بیدار باشه نباید چند ساعت پنهون باشه؟ یعنی ثانیه به ثانیه باید چک بشه توسط شما؟

نههه اصلا فرق میکنه داستان. جواب زنگای منو نمیده .. تو طول روز هم نیس مثلا از ۹ شب تا ۲ ظهر فرداش اصلا نیست 

خیلیییی هم کم میاد پیشم تازگیا یهنی دو هفته یبار اونم به اصرار من . خب یجایه کارش میلنگه 

عصرا هم حتی جواب زنگ بزور میده منم پیله نمیکنم ولی انلاین میشه و به من ن پیام میده ن زنگ میزنه نه جواب میده 

مشکوک نیس ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خاهرم بره. چون برم گول میخورم نمیخام برم  ولی راس میگی

حتما برو 

هیچ ربطی به خانواده نداره 

اونها به خواهرت احترام گذاشتن 

اگه نری باعث میشه دفعه دیگه خانوادتو احترام نکنن 

خانوادتو بخاطر مسایل ریز و درشت شخصی بین خودتو همسرت تو هیچ شرایطی کوچیک نکن 

همیشه سعی کن کاری کنی خانواده ات بالا ببری و اینو القا کنی خانواده ام احترامشون واسم مهمه 

اگه به خانواده ام احترام بزازید از من احترام میبینید و …

خب خاهرم بره. چون برم گول میخورم نمیخام برم  ولی راس میگی

آره حتما برو... درمورد نامزدتم اگه رفتارش اذیتت میکنه بهش بگو نزار تو دلت جمع بشه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

خب بیدااارره و مطمنم خونشون نیست😐

اگه ازت چیزی پنهان میکنه اشتباه میکنه! از راه درستش باهاش حرف بزن نه محدود کردن و چک کردن

دعوا و بحث و قهرم راه ننداز

مث بچه ها میخوای فرار کنی خونشون نری که نبینیش

باید انقدر پیشت احساس ارامش و امنیت بکنه که خودش بیاد بهت بگه کجاست و چیکار میکنه

اگه سرزنش میکنی و برو نرو کنی معلومه نمیگه

مستقیم هم نگفته باشی از طرز برخورد ادم مشخصه که سرزنش میکنه یا نه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
اخه خواهرت تنهایی پاشه بره اونجا چی بگه🤣 اسی میخوای نامزدتو کنترل کنی؟ امار لحظه به لحظه میگیری؟

خیلی صمیمین. نههه من اصلا گیر نیستم ولی این از ساعت۹ شب تا ۲ ظهر فرداش کلا گم میشه انلاین میشه ولی جواب منو نمیده 

تو طول روزم خیلی کم رنگه الانم مثل قبل دلش نمیخاد منو ببینه یا باهام بیاد بیرون 

اگه ازت چیزی پنهان میکنه اشتباه میکنه! از راه درستش باهاش حرف بزن نه محدود کردن و چک کردن دعوا و بح ...

اصلا من ادم سرزنش و اینا نیستم هیچ وقت. محدودم نیس که مثلا سر کار باشه من اصلا زنگ نمیزنح یا نمیپرسم کجایی 

ولی این خیلی مشکوکه ک نیست تا صبح اونم یک هفته مداوم نیست یک شب در میون 

من ادم گیری نیستم 

نههه اصلا فرق میکنه داستان. جواب زنگای منو نمیده .. تو طول روز هم نیس مثلا از ۹ شب تا ۲ ظهر فرداش اص ...

یاد شوهرخواهرم افتادم، عروسی هم کردن از سرکارش یه زنگ نمیزد چیزی میخوای بخرم کجایی خوبی هستی نیستی!

از همین الان باید درست بشه وگرنه اذیت میشی

باید با سیاست و عشوه یادش بدی که خبر بگیره ازت، رگ خوابشو پیدا کن

خودتم پیام و زنگو کمش کن تا صداش در بیاد

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
نههه اصلا فرق میکنه داستان. جواب زنگای منو نمیده .. تو طول روز هم نیس مثلا از ۹ شب تا ۲ ظهر فرداش اص ...

نمیدونم باز به حوصله طرفم هست مردا معمولا حوصله حذف تلفنی ندارن مرد و زن خیلی تفاوت های شناختی دارن مثلا اثری که کلمه دوستت دارم روی زن داره ،روی مرد نداره... مردا اهل حرف و تک و تعریف زیادنیستن یکجایی حوصلشون سر میره برعکس زنا که عاشق تعریفن ... میخواید یکم پیامک بازی کنید که اگه تو مخش رفته مشخص بشه. شاید یکم فاصله برای جفتتون خوب باشه ان شاء الله زندگیتون پر برکت و مستدام ، تو زندگی یکم فاصله خوبه اینکه یک طرف وابستگی بیشتر توی عواطف زناشویی داشته باشه باعث دلزدگی ممکنه بشه.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅