2777
2789
عنوان

کمپ ترک اعتیاد (فردایی بهتر)

3310 بازدید | 21 پست

سلام

دوستان ما تو وضعیت خیلی خیلی بدی گیر کردیم اگر تجربه ایی دارین ممنون میشم کمک کنین

من برادرم 18 سالشه متاسفانه مواد مخدر کیمیکال و Lsd (اسید) مصرف میکنه

تاالانم چهاربار بردنش کمپ سری آخر پنج ماه موند و توی این چهارسری سرجمع یک سال و دوماه اونجا بوده ولی وقتی که میاد نهایتا تا یک هفته طاقت میاره و پاک میمونه بعدش دوباره شروع میکنه الان دوباره ما اقدام کردیم و امشب مجدد فرستادیم خواستم ببینم ما الان باید چیکارکنیم جایی که فرستادیمش گفتن ملاقات نداره و گفتن باید حداقل شش ماه بمونه

جلسه هم اصلا نمیره وقتی میاد

خواستم ببینم وقتی اومد ما باید چه رفتاری باهاش داشته باشیم هرچقدر نصیحت وارانه باهاش صحبتم میکنیم فقط سکوت میکنه و هیچ جوابی نمیده حتی با دکتر و مشاور همون کمپم اینجوری بوده

اینم اضافه کنم پدر و مادرم خیلی تحویلش میگیرن و دلشون براشون میسوزه اصلا طاقت بداخلاقی باهاشو ندارن یه نفر به ما پیشنهاد بی محلی داد و کمبود امکانات ولی خانواده نمیتونن انجام بدن دراصل دلشو ندارن

خواستم اگر براتون زحمتی نیست یکم از تجربیاتتون بهم بگین لطفا

اینم اضافه کنم کل این چهاردفعه توی شهر خودمون فرستاده بودیمش ولی این دفعه به پیشنهاد مشاور کمپ قبلی فرستادیم تهران

سمت شهران کمپ ترک اعتیاد فردایی بهتر اگر کسی از اونجا نتیجه ایی گرفته ممنون میشم درموردش توضیحی بدن

ممنون میشم جواب بدین🙏

کمپ اجباری رفته 

نه همیشه خصوصی بوده 

حقیقتش از کمپ اجباری میترسیم گفتیم نکنه بره اونجا بدتر بشه چون گفتن اونجاها یکم محیط آزادتره و هزینه کمتر همه مدل آدمی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همیشه خصوصی بوده  حقیقتش از کمپ اجباری میترسیم گفتیم نکنه بره اونجا بدتر بشه چون گفتن اونجا ...

نه منظورم اینه خودش رفته یا به اجبار فرستادنش 

منم برادر خودم اعتیاد داره به شیشه 

چندین بار فرستادیمش کمپ الان زندان چند بار سند گذاشتیم اومده بیرون باز رفته دنبالش باز گرفتنش الان ۸ سال زندانی داره و هر دقیقه زنگ میزنه میگه سند بزارید بیام بیرون 

برادرت باید خودش هم بخواد در کنار کمک شما 

چند سالشه برادرت ایندفعه که اومد براش ماشین بگیرید ولی به اسم پدرت باشه بهش امید بدید هرجا رفت باهاش برید کلاس ها دی ان ای ببریدش شغل براش ایجاد کنید  پیش یه روانشناس خصوصی ببریدش 

البته خودشم باید بخواد یه تلاش کنه در غیر اینصورت هر کاری شما کنید همش باد هواست 

نمیخوام دلتو خالی کنم ولی ۱ در ۱۰۰ میتونن ترک کنن این مواد ها صنعتی مغز از بین میبرن واینا اصلا فکر ندارن

من طرف دیدم با ۸ سال سابقه ترک کرده الان سرمایه دار 

طرفم هست برادر خودم کل زندگی پول کارش به باد داد اصلا هم نمیخواد ترک کنه اصلا 

نه منظورم اینه خودش رفته یا به اجبار فرستادنش  منم برادر خودم اعتیاد داره به شیشه  چن ...

ما هرسری خودمون به زور فرستادیمش چون چاره ایی نداشتیم وقتی این لعنتی هارو میکشه یجورایی حالت تشنج پیدا میکنه 

والا واسه کلاس و روانشناس نمیاد هرکاری میکنیم میگه مگه من دیوونه ام 

برای ماشینم بابام این سری که اومد بهش قولشو داد گفت گواهی نامه بگیر برات ثبت نام میکنم ولی به یه هفته نکشید دوباره شروع ‌کرد😭

امیدوارم اینسری هم برادر شما وضعیتش درست بشه هم برادر من 

ما هرسری پیش مشاور و روانشناس رفتیم گفتن باهاش مدارا کنین و بهش گیر ندین حتی برادر من به اینکه مامانم میگفت بیرون میری مواظب خودت باش هم حساس شده بود ما حتی همونم اینسری نمیگفتیم ولی نمیدونم چرا داره اینکارو با خودش میکنه 

آدم یه جاهایی دیگه نمیدونه چیکارکنه حتی چی درسته و چی غلط😥

ما هرسری خودمون به زور فرستادیمش چون چاره ایی نداشتیم وقتی این لعنتی هارو میکشه یجورایی حالت تشنج پی ...

انشالله خدا کمکتون کنه و انشالله خدا بحق امام حسین کمک برادرت کنه ترک کنه خوبشه 

واقعا درکت میکنم میدونم چقدر سخته ولی باید خودشون هم بخوان 

انشالله خدا کمکتون کنه و انشالله خدا بحق امام حسین کمک برادرت کنه ترک کنه خوبشه   واقعا د ...

مرسی همچنین به شما

واقعا خیلی سخته جوری شده همه امون زندگی یادمون رفته الان نزدیک یک سال و نیمه که زندگیمون روهواس بدون هیچ خوشی و خنده ایی وقتی تو کمپه برای ما سخت میگذره که چی میخوره و چجوری باهاش رفتار میشه

وقتی خونه ام هست که مدام درحال مصرفه و توهم و بیهوشی دیگه همه امون پا به پاش داریم از بین میریم 

بعضی وقتا انقدر غصه میخورم که چرا باید زندگی ما اینجوری باشه و اینجوری بگذره

دلمم برای داداشم کباب میشه که با ۱۸ سال سن داره آتیش میزنه به زندگیش و آینده اش😥😭

انشالله خدا کمکتون کنه و انشالله خدا بحق امام حسین کمک برادرت کنه ترک کنه خوبشه   واقعا د ...

مشکل اصلی اینه که وقتی اونجاس میگه دیگه تمومه خودمم خسته شدم دیگه دفعه آخره و این حرفا 

وقتی میاد خونه تا یک هفته خوبه بیرون زیاد نمیره با اون دوستاش نمیچرخه ولی به محض این که میره پیش اونا و یک شب که پیششون باشه خونه نیاد همه ی حرفاش پَر میشه میره

نه از دوستاش میتونیم جداش کنیم نه اصلا به ما میگه که کین و آدرسشون کجاست 

واقعا موندیم چیکارکنیم 

اینسری دیگه راه آخرمون بود که فرستادیمش تهران گفتیم شاید اونجا یکم بترسه از اینکه غریبه اس و از خانواده دوره 

خداکنه جواب بده واقعا

مشکل اصلی اینه که وقتی اونجاس میگه دیگه تمومه خودمم خسته شدم دیگه دفعه آخره و این حرفا  وقتی م ...

انشالله خدا کمکتون کنه درکت میکنم ما ۵ ساله درگیریم پدر و مادر من داغون شدن 

فقط دیگه نذارید بره پیش دوستاش اگه براتون امکان داره کلا خونتون ببرید شهری دیگه اصلا نذارید تنها بره جایی 

نباید اصلا بوی مواد هم بهش بخوره وسوسه میشه 

انشالله خدا کمکش کنه سلامتیشو به دست بیاره و عاقبت بخیر شه

فقط خودش باید اراده کنه متاسفانه تا خودش نخواد باز همون آش و همون کاسه

آخه واقعا نمیشه ولش کرد به حال خودش سنش کمه احتمال اوردوز هم هست مجبوریم زوری هلش بدیم بره جلو چاره ی دیگه ای نداریم

انشالله خدا کمکتون کنه درکت میکنم ما ۵ ساله درگیریم پدر و مادر من داغون شدن  فقط دیگه نذارید ب ...

ای بابا واقعا خدالعنت کنه کسایی که باعث میشن این آشغالا رو وارد میکنن میدن دست بچه های مردم

اینسری تمام تلاشمونو میکنیم 

تو فکرش بودیم ولی کار بابام تو همون شهره نمیتونه جابه جا کنه 

بازم ممنونم از راهنمایی هاتون🙏🌺

آخه واقعا نمیشه ولش کرد به حال خودش سنش کمه احتمال اوردوز هم هست مجبوریم زوری هلش بدیم بره جلو چاره ...

خدا کمکش کنه حیفه جوانیش که داره هدرش میده من کسی رو میشناسم که هرویین مصرف میکرده دیگه تا آخرش هم رفته ولی الان بالای ۱۵ سال پاکی داره، کار نشد نداره انشالله برادرت هم ترک میکنه