الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام. از مراحل تهیه ات قشنگ یه فیلم کوتاه تهیه کن و بذار. شما میگی کیفیتت عالیه و تمیزی ولی بقیه ندیدن که. این یه ایده بود فقط
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
رو ویژگیهایی که رقبا شاید رعایت نکنن تمرکز کن. مثلا خیلیا توی قابلمه روحی میپزن که توش نباید مواد اسیدی ریخته بشه و مضره. شما تاکید کن جنس قابلمه ات فلانه. یا واسه اینکه رب نپاشه روش کیسه فریزر باد میکنن میذارن که واقعاااا خوب نیست کیسه فریزر رو حرارت. شما این کارو نکن و اشاره کن بهش. ابنستا یکی بود ویدئو میذاشت از مراحل کار رب. ظاهرا که کارش گرفته بود.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)