2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید هرجور شده سعی کنی شبا یازده ب بعد خواب باشی

منم خیلی وقتا اینجوررمیشم

وقتی بیدار بمونم شبا واقعا افسرده میشم و کلی فکر و خیال میاد سراغم ولی وقتی شبا زود میخوابم فرصتی برا این چیزا ندارم و روحیه خوبی دارم

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
باید هرجور شده سعی کنی شبا یازده ب بعد خواب باشی منم خیلی وقتا اینجوررمیشم وقتی بیدار بمونم شبا وا ...

فعلا تا اینجام نمیتونم شب زود بخابم . ایشالا دیگه امسال کارامون درست میشه و بریم 😔

یه بار بعد ناهار . شب اگه زود بخابم . چند بار تو خاب بیدار میشم با یه حس بد .

فلوکستین داروی کم عارضه ای هست اما بعد یه مدت مصرف بدن مقاوم میشه به همون دوز  قبل و بیشتر به شکل بدتر  شدن حال خودش را نشون میده

انشالله ولی خودتو ب قرص وابسته نکن

میدونی منم قبلا چنین عقیده ای داشتم . اماا الان چند ساله میگم مگه چقدر زندم یا چند بار زندگی میکنم که بهترین روزای عمرمو با افسردگی و حال بد سپری کنم . هر کاری که حالمو خوب کنه میکنم . فقط حالم خوب باشه . چون من وضعیتم باز تراپی و ورزش و اینحور چیزا گذشته یود