2777
2789
عنوان

چ بلایی سرم اومده

94 بازدید | 2 پست

دارم دیوونه میشم کل زندگیم شده صبح ارخواب پاشم ی صبونه بخورم فیدبرااینک فشارم نیفته بزور برم مدرسه ۵ساعت فشار واسترس تحمل کنم بیام خونه تاشب شب درس بخونم بعد برم کلاس کنکور ۳ساعت بهم استرس وارد کنن که قبول نمیشی اگ نخونی فلان میشی وقت ندارم ی ناهار بخورم منی ک تادوسال پیش انقد روحیه داشتم از کلاسای رقص نمیتونستن جمم کن الان چی؟هرشبم باگریه میگذره دست میزنم توموهام از استرس مشت مشت میریزن منی که مشکل جسمی نداشتم ازفشار درس هرهفته بیمارستانم برای قلبم قرص اعصاب میخورم برابیخوابیام،توخیابون نمیتونم از درد رابرم چشام ضعیف شدن همون کسی ک ارایش میکرد بهترین ادکلنارو میزد الان شده مث ی زن افسرده ۵۰ساله که هیچی براش مهم نیس:(

برای همه گذشته برای شما هم میگذره . ببین الان تکلیف مشخصه اگر تو رشته هایی که خوبن وتاپن و بازر کار دارن ( تو زیر گروهی که هستی ) امکان قبولی داری خوب فایده داره تلاش کنی باور کن بعد قبولی ،سریع برمیگردی بهمون سرایط قبلت .فقط تا قله سخته بعدش سرازیریه

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.