2777
2789

یه کاربری هست به قول اینجایی ها معروفه 

اما متاسفانه این کاربرم مثل خیلی از کاربرهای دیگه که قبلا بودن یه دروغگو و کم بودی بیشتر نیست 

خیلی وقته این کاربر و میدونم دروغگوعه که خب منتهی به خاطر جو اینجا نمیشه حرفی زد همین الانم تاپیک هاشو چک کرذم که توش برای اولین بار دیدم سوتی داده ولی از اونجایی که حوصله بحث ندارم فقط اسکرین گرفتم ازشون که به وقتش تو روش بزنم ( میرسه اون  روز )تو یه تاپیکی کامنت داده بود اتفاقی دیدمش رفتم ببینم این اخیرا چی تاپیک زده که دیدم بعله 

کاملا آنرمالی از تاپیک هاش معلومه فقط نمیدونم رو حساب چی یه عده باورش دارن !

خلاصه 

گول کاربرهای اینجا رو نخورید باورشون نکنید اونها دست میزارن رو نقطه صعف هاتون خیلی هم عجیب این کاربر منو یاد  یه کاربر دروغگوی قدیمی میندازه 

اسم نپرسید نمیگم فقط ساده نباشید 

همین 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ضمنا 

کسایی که منو میشناسن میدونن  بی دلیل در مورد کسی اینجوری حرف نمیزنم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داشتم میرفتم لالا ذهنمو درگیر کردی😬

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کاش تاپیک های منم دروغ بود

کاش زندگیم دروغ بود😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

و منی که دقت ندارم کی به کی هست 

هیچ کاربری رو یادم نمیمونه 

مگه نشونی بگه فلان جا حرف زدیم یادم بیاد 

ولشون کن بذار خوش باشن امثال من زیادن برامون مهم نیستن 😁😅🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چ اهمیتی داره اخه

خیلی مهمه عزیزم

این جا خیلیا تحت تاثیر قرار میگیرن، خودشون رو با اون شخص مقایسه میکنن، الگو قرار میدن و...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)