2777
2789

بچه ها ما باهزار بدبختی و قسط یه ماشین خریدیم گذاشتیم حیاط پدرشوهرم.حالا شوهرم دو هفته یبار ماشینو میاره مارو پنج دقیقه میبره بیرون میاره.تا ۱۴روز بعد.از اونطرف برادر شوهرم و زنش که هزاران بلا سرم آورده نذاشته یه آب خوش از گلوم پایین بره وقت و بی وقت ماشینو مارو از حیاط برمیدارن میرن اینور اونور گاها به شوهرم میگن بعضی وقتا هم بدون اطلاع ماشینو میبرن حتی امشب بردن بدون اینکه بهش بگن و مدارک ماشینو بگیرن یاازش احازه بگیرن.ماخبرنداشتیم امشب مادر همسرم اومد خونمون گفت با ماشین رفتن شوکه شدیم.ما خودمون خیلی حواسمون هست که سالم بمونه ولی اونا اصلا انصاف ندارن حتی ببرن بزنن جایی همونجوری میذارن حیاط نمیگن بهمون.حالا میخام یجوری بهشون بفهمونم که بهتره از اسنپ استفاده کنن چون واقعا این موضوع تو خونمون دعوا درست کرده

کلید ماشینو پیش خودتون نگه دارین

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

به شوهرت بگو به برادرش بگه پیامک جریمه اومده اون تاریخ و اون موقع ماشین داخل حیاط بوده و دوربین چهره برادر شوهرت رو زده.بهش خیلی جدی بگه دیگه دست به ماشین نزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون حیاط پدرشوهرم میمونه ماشین واونا وسایل دارن تو حیاط گاها باید ماشینو ببرن بیرون تا وسایل بردارن ...

خودت بلدنیستی ماشین برونی؟بگو اگه خواستین جابه جاکنین به خودم بگین بیام جابه جاش کنم!یاهم ماشینو دم درتون پارک کنید!

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙