2777
2789

دیگه گیج و خسته شدم از بس توی اینترنت سرچ کردم. اگر میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید اعتماد به نفسم رو گرفته. همیشه کلی طول میکشه تا رد قرمزی جوشام بره، تازه وقتی قرمزیشون میره قهوه‌ای میشن، چی کار کنم؟؟؟؟

من شنیدم سرم نیاسینامید برای جای جوش خوبه 

اما خودم استفاده نکردم 

ی تحقیقی بکن خودتم

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میزنم سرم نیاسینامید بالانس میزنم یک ماهه ولی تغییری ندیدم

عه جدا؟

شنیده بودم خوبه ک 

چند گرفتی

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

من نزدیک به ۴۰۰ گرفتم خیلی تعریفش رو شنیده بودم، فعلا که برام بی‌تاثیر بوده

وای منم جای جوش دارم نمیدونم چیکار کنم 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

خیلی رو اعصابن واقا

حس میکنم زشت شدم من رو کمرم هم کمی دارم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

کاش حداقل تعدا بیشتری میومدن از تجربه‌هاشون میگفتن

من پوستم سفیده خیلی ضایع میشه می‌خوام برم پوستم صاف شده نمیدونم چیکار کنم نرن میرم لیزر میکنم