yasmin_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 905 عنوان علت همچین ترشحی چیه؟ 81 بازدید | 3 پست من قبلا هم عفونت داشتم اما اینطوری نبودترشح سفت و پنیری مانند و خیلیییی زیادبه رنگ کرمیاولین بارمه همچین چیزی میبینم😐خیلییی زیاد بود خیلسیعنی عفونتم انقدر شدید شده یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک میکند..💚 1402/09/26 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خروس_قندیم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 6325 اسی من یه جیز بی ربط بگم ؟بچه ها دعا کنید کراشم سر صحبت باز کنه آخرین بار من رفتم جلو 😒 این کاربری برای من و دوستم❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)
yasmin_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 905 اسی من یه جیز بی ربط بگم ؟ بچه ها دعا کنید کراشم سر صحبت باز کنه آخرین بار من رفتم جلو 😒 کوفت من خودم ۶ ماهه درگیر کراشمم😂 یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک میکند..💚
خروس_قندیم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 6325 کوفت من خودم ۶ ماهه درگیر کراشمم😂 😂😂😂من دو سالههه بعدم من داشتم موفق میشدم ولی نتونستم جلوی عصبانیتم بگیرم رفتم باهاش دعوا کردم گفتم بهتره دیگه حرف نزنیم 😂 این کاربری برای من و دوستم❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)