2777
2789
نه بابا زیاد درگیر نمیکنم خودمو چون میدونم اخلاقش اینجوریه شوهرم مغازه داره نمیشه که هر روز بشینه بر ...

امروز مرغ خرید گفتم کیلو چنده وچقدرشد پولش گفت نمیدونم دادم کارت کشید مگه میخای حساب کنی

من ی مدت میپرسیدم میگفت استقلال مالی ندارم از دستت منم کلا بیخیالش شدم چون میدونم دعوا میشه،عاخه ب ...

اون کمک به خانواده شونو که فکرکنم اکثرادادن یاقایمکی یا اشکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز مرغ خرید گفتم کیلو چنده وچقدرشد پولش گفت نمیدونم دادم کارت کشید مگه میخای حساب کنی

ول کن بابا شوهر‌منم چیزی میخره ریاد تو قیمتا اینا نیس گهگاهی پیش میاد قیمت یره تقریبا فقط قیمت گوشت و مرغ و اینا رو میپرسه مثلا میوه و تره بار میگیره نمیپرسه قیت چند به منم نمیگه چقدر کارت میکشه 

ول کن بابا شوهر‌منم چیزی میخره ریاد تو قیمتا اینا نیس گهگاهی پیش میاد قیمت یره تقریبا فقط قیمت گوشت ...

بازخوبه توراحت کناراومدی شاید مشکل ازمن بوده چون ازبچگیم بابام حتی خریدای ریزشم میگفت ماازهمه چی خبرداشتیم ولی همسرم مثل بابام نیست

نه اتفاقا من قیمتهارو بپرسم دقیق بهم میگه.

درآمدشو انگار دوست نداره حالتی باشه که انگار کنترل میشه. آدم مطمئنیه، منم به غرورش احترام میذارم.