2777
2789

یادمه مامان بابام همیشه مجبورم میکردن که چادر بپوشم موهام دیده نشه نمازمو بخونم واسه نماز صبح به سختی و مکافات مامانم بیدار میکرد

واسه حجاب خیلی اذیت شدم هرجا میرفتم باید چادر میپوشیدم

دیگه از وقتی ازدواج کردم تصمیم گرفتم آزادانه زندگی کنم دیگه چادر نمیپوشم روسریم کلا وسط سرمه و مانتوهای کوتاهی که میپوشم نتیجه همون حجاب اجباریه

فقط بگم در کمال تعجب شوهرم هیچی بهم نمیگه

البته من اهل آرایش نیستم ولی میتونم بگم دیگه حجاب ندارم و به این نتیجه رسیدم هیچوقت دخترمو مجبور به حجاب نکنم که بلای من سرش نیاد

هرچیزی اجبارش بده .نتیجه محدودیت ، واکنش‌های بدتره 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدی جایی درد دل میکنی ک نصفشون مثل مامانت میمونن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

مثل من

بابام نمیذاشت لاک بزنم تو بچگیم، الان شوهرم کاری نداره و ناخن کاشتم🤗

ولی در کل حس بدیه چون اون موقع خیلی از کارا می چسبید الان دیگه مزه نمیده ولی از حسرت در اومدم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

خانمای عزیز اسی نگفت عقیده کسی بده.  فقط میگه توروخدا بچه هاتونو مجبور ب کاری نکنین من بابا واسه نماز مجبورم میکرد هر چن من یکی درمیون میخوندم الان ک خونه خودمم اصلا طرف نماز نمیرم  فکر میکنم اگه اون اجبار نبود شاید الان. نمازامو میخوندم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خانمای عزیز اسی نگفت عقیده کسی بده.  فقط میگه توروخدا بچه هاتونو مجبور ب کاری نکنین من بابا واس ...

دقیقا

منم خیلی اذیت شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه یه  وز بدون چادر برم بیرون بهترین مانتوها رو داشتم ولی همه زیر چادر مخفی بودن

تو این رفتار الانم مامان بابام هم مقصرن

شوهرم میگه من کاری بهت ندارم ولی مامانت بهت چیزی میگه ولی من دیگه به حرفشون اهمیت نمیدم خسته شدم از بس گوش دادم 

مثل من حجاب اجباری رنگ لباس تیره همیشه یعنی رنگ صورتی . قرمز یا زرشکی نباید میپوشیدیم . مانتو هام اکثرا مشکی یا سورمه آیی یا قهوه آیی 

از واج که کردم شوهرم از رنگ مشکی و تیره متنفره اکثر لباسهام رنگ زرشکی . چادر نمیپوشم اما حجابمو دارم موهام بیرون نیست زیاد 

دقیقا منم خیلی اذیت شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه یه  وز بدون چادر برم بیرون بهترین مانتو ...

من پوششمو کاری نداشتن فقط نماز

الانم گاهی نصیحتم میکنن نمازتو بخون حیفه و اینا  منم یبار بهشون گفتم انقد مجبورم کردین از نماز زده م کردین کاش میزاشتین با دل خودم برم طرفش 

حالا خیلیا انقد عقده ای میشن ب محض یکم ازادی هزارتا کار میکنن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞