2789
عزیزم حالا که موندی پس از اون بنام کردن اموال نگذر با چیزایی که گفتی شوهرت ادم هوس بازیه این نشد یکی دیگه یادت نره ک خیانت کرده و تو حتما اموالشو بنامت بزن
سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی پروفایلم همه جوره عذابش میدم چه چیزاییکه براجفتشون نمینویسم،،،میخوام بدونن دل شکسته به همین راحتی ترمیم نمیشه ،وامادوستی پرسیده بودن که چطورشک کردم ؟من خیلی وقت بودمشکوک شده بودم،به امام رضامتوسل شدم موضوع رو برام فرش کنه
الهی! بفهمان بما آن چه را قرار است قیامت بفهمیم..
پروانه جون من هیچوقت این خیانت روفراموش نمیکنم ،منظورت ازباثبات بودن کولی بازی وخودکشی وشکایت و....بود؟شوهرم بیست ساله منوبخاطر تفاوت فرهنگی عذاب میده.امروز قراره ازشهرداری بیان کارای سند،من میگم همشوبزن بنام من ،،،اونم میگه نصفشومیزنم
الهی! بفهمان بما آن چه را قرار است قیامت بفهمیم..
نه عزیزم منظورم کولی بازی نیست، با زور و دعوا هیچ زندگی ای درست نشده و نمیشه. منظورم داشتن اعتماد به نفس و داشتن یه خط مشی محکمه. اونقدر محکم که اونیکه کوتاه میاد در برابرت دیگران باشه، نه تو. من خیلی گذشت رو تو زندگی مشترک لازم و حیاتی میدونم، ولی تا جاییکه به شخصیتم لطمه ای وارد نشه. ایشالا هرجوری که زندگی بت آرامش میشه همونطور بشه. موفق باشی
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
اموالو بنام خوذت بزن حداقل دیگه از مورد کوتاه نیا به خودت فک کن نباید بخاطر اشتباه اون تو عذاب بشی باشگاه برو استخر برو یه کلاس هنری برو فقط اموال و بنامت کن یه بار بهش فرصت دیدی اگه یه بار دیگه خیانت دیدی برا همیشع فراموشس کن و از زندگیش برو بیرون خیلی عزت نفست پایین اومده و کاملا بهت حق میدم از خدا میخوام که بهت ارامش بده اگه میخوای ببخشی برا همیشه ببخش نه اینکه هر روز یاد اوری کنی
ببین خودت بهتر صلاح زندگیتو میدونی ولی از من میشنوی کنار نکش نذار زندگی که با کلی سختی سرپا کردی مال رقیب بشه ما یه مورد مثل مال شما داشتیم تو خانواده زنه محکم سرجاش موند حتی شوهرش کتکش زد ولی کنار نکشید اخرش مجبور شد شوهرش زن صیغه ایش رو ول کن بعد چند ماه هم زمان صیغه تموم شد حتی زن صیغه ایش ازش حامله بود خود زنه پیداش کرد خرجشو داد بردش دکتر بچه رو سقط کرد و زندگیشو نگه داشت اینطوری شده بود که گوشی مرده دست زنه بود و زنه هم مدام به محل کارش سر میزد و چکش میکرد جایی جز محل کار و خونش نره الان دوساله پروندش بسته شده توام محکم بمون و سعی کن اونو از میدون بدر کنی
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶