2777
2789
عنوان

بلاک کردن به خاطر جواب ندادن تماس

221 بازدید | 14 پست

خیلی دنیای مضخرفی هست که به خاطر اینکه حالت خوب نبوده و نتونستی به خاطر مشکلاتت جواب صمیمی ترین دوستت را بدی بعد 12سال دوستی فرداش بهش زنگ بزنی ببینی بلاکت کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندین بار به دوست صمیمی چندین ساله ام زنگ زدم جواب نداد چند روز پشت سر هم زنگ زدم باز جواب نداد آخر سر پیام دادم چرا جواب نمیدی ؟ نوشت شوهرم کنارمه😑😑😑😑

انگار من مذکر هستم که از شوهرش قایم میکنه 

با اینهمه میتونست یه پیام بده بگه خودم بعدا تماس میگیرم  

منم بلاکش کردم و اصلا پشیمون نیستم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

قضیه اش چیه؟ با هم اختلاف داشتین؟ شاید دوستتون از چیزی دلخور بوده این جواب ندادن شما بهونه بوده؟ ...

نه صبحش داشتیم میگفتیم میخندیدیم شب قرار بود بریم باشگاه یه سری مشکل خانوادگی برام پیش اومد زنگ زد 5بار پشت سر هم زنگ زده امروز دیدم زنگ زدم معذرت خواهی کنم بگم مشکل پیش اومد الم خوب نبود هر چی زنگ زدم دیدم یه بوق میخوره قطع میشه با یه خطی که نداشت زنگ زدم جواب داد

همون بهتر که رفت دوست نما بود

من برادر نداشتم مثل برادم دوستش داشتم از دبیرستان تا الان هر روز باید به هم یه زنگ را میزدیم ولی تازگی ها دوست جدید پیدا کرده بود گاهی به شوخی میگفت باید باهات دیگه قطع رابطه کنم

نه صبحش داشتیم میگفتیم میخندیدیم شب قرار بود بریم باشگاه یه سری مشکل خانوادگی برام پیش اومد زنگ زد 5 ...

حتما به خاطر همین ناراحت شده فکر کرده سرکارش گذاشتی ای کاش شما بهش پیام نیدادین که نمیتونید امروز بیاید هرچند  باز میتونست به حرف هات گوش بده نه بلاکت کنه

من باز هم معتقدم حتما از قبل دلخوری داشته اگر زمانی مجددا فرصت صحبت بینتون پیش اومد جویا شو که دلیل بلاک کردن چی بوده؟ حدسم اینه پیشینه منفی داشتن که تا حالا باطگوش نکردن

حتما به خاطر همین ناراحت شده فکر کرده سرکارش گذاشتی ای کاش شما بهش پیام نیدادین که نمیتونید امروز بی ...

گفته بودم نمیام کتفم در رفتگی داشت گیر داده بود که دروغ میگی

چند وقت بود هی به شوخی میگفت میخوام باهات قطع رابطه کنم به نظر شما ینی حرفاش شوخی نبوده دنبال بهونه بوده؟ 

پس شما کار لازم‌رو کردین اشتباهی نکردین ک بخواید خودتو اثبات کنی

احتمالا ایشون سرگرم دوست  جدیدشون هستن صبر کنسد مطمین باشید خودشبرمیگرده

چند وقت بود هی به شوخی میگفت میخوام باهات قطع رابطه کنم به نظر شما ینی حرفاش شوخی نبوده دنبال بهونه ...

هم میشه احتمالش رو داد هم نه 

ولی واقعیت اینه که همه دوستی ها قرار نیست تا آخر عمر دووم داشته باشن مثلا من دوستی دارم حدودا ۱۵ ساله ک با همیم ایشون جدیدا درگیر نامزدی و ازدواج شدن و من حس میکنم به ته رابطه با ایشون رسیدم

هم میشه احتمالش رو داد هم نه  ولی واقعیت اینه که همه دوستی ها قرار نیست تا آخر عمر دووم داشته ...

درسته ولی آخه بی دلیل، قبلا خیلی بیرون میرفتیم  چند وقت بود هر وقت میگفتم بریم بیرون بهونه میورد حوصله ندارم بعد که زنگ میزدم میدیدم بیرونه یا یه بار حتی بنزین تموم کرد زنگ زد میتونی برام بنزین بیارب بردم دیدم با دوست جدیدش ذفته بیرون شب قبلش من بهش گفتم گفت کار دارم

درسته ولی آخه بی دلیل، قبلا خیلی بیرون میرفتیم  چند وقت بود هر وقت میگفتم بریم بیرون بهونه میور ...

بی دلیل که نیستدمیگم احتمالا تازگی ارتباط با دوست جدید براش جذابیت دارهُ ولی شما به نظرم قضاوتی بر رفتارشون نکن و دیگه هم بهش زنگ نزن خیلی از رابطه ها همینجوری تموم میشه قبولش سخته ولی نمیشه انکارش کرد

شما هم مشغول مسائل روزمره خودت باش من مطمئنم ایشون دوباره برمیگرده اون موقع تصمیم بگیر باهاش باشی یا دیگه بهش کاری نداشته باشی