2777
2789
عنوان

با آدم بیشعور چیکار کنم

125 بازدید | 3 پست

خب من دانشجوام سالن مطالعه مرکزی دانشگاه اینطوریه که هر کس جای خودشو داره ،منم جدیدا رفتم ،بغل دستیم یه دختره س خیلی احمقه ،کلا یا سرش تو گوشیه یا با دوستاش حرف میزنه و پچ پچ میکنه و من کلا فقط یه بار تذکر دادم ،بعد این مهندسی کشاورزین،از منم در مورد رشته م پرسیدن منم گفتم بعد نگفتم که دارم واسه استخدامی میخونم ،بعد دیده کتابام متفاوته هی پچ پچ میکنن و میگن رشته ش و دروغ میگه ،یا میگه چقد چاقه ،چقد زیاد میخوره ،چرا اینطوری میشینه،اه چقد صدای نفسش بلنده،بعد من صبح میرم تا عصر بکوب میخونم ولی اون میانگین یک ساعتم نمیخونه ،گفتم به خودم نگیرم ،نمیخوام جو متشنج شه چون میخوام طولانی مدت برم و اینکه بقیه میزها خوب نیس ،یا پره ،نمیخوام باهم بد شیم ،چون رو درس خوندنم تاثیر میزاره ،یه بار بهش گفتم با ادب که حرفاتونو میشنوم ،گفت کدوم حرف اینکه خیلی بلند نفس میکشی ،گفتم واقعا متاسفم بابت اون چون دست خودم نیس بعد اونم  معذرت خواهی کرد ولی همچنان ادامه میده کن چند بار عطسه کردم ،خیلی کم ،یه برگه گنده زده به دیوار ماسک بزنه هرکی مریضه ،من اصلا سرما نخوردم ،تقریبا ۶تا دوست داره ولی من اونجا تنهام ،چی کار کنم که نه اعصابم خورد شه نه ادامه بده ،یه بار برا همیشه سرش داد بزنم موقع حرف زدن؟

بگو ارث بابات ک نیس ریاست میکنی مکان عمومی هست برا درس خوندن اگ راحت نیسی برو جای دیگه یا رفتار درست کن وگرنه مث خودت رفتار میکنم

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو ارث بابات ک نیس ریاست میکنی مکان عمومی هست برا درس خوندن اگ راحت نیسی برو جای دیگه یا رفتار درست ...

میدونی من آدم زود جوشیم قبلا پیش اومده کسی عصبیم کنه حالا با حرف زدن یا …خیلی محکم تذکر دادم ولی بعدش انرژی منفی گرفتم از اون شخص و محیط و نتونستم بخونم با تمرکز ،تحملم برا اینه ،وگرنه واسم مثل آب خوردنه