سلام خانما قضیه رو تو تاپیک قبلم کامل توضیح دادم که نامزدم شب اومد پیشم بدون هیچ دلیلی شک کرد و کل خونه و گوشی منو زیر و رو کرد دو روزه نه پیام داده نه زنگ زده منم خیلی ناراحت بودم مامانم فهمید منم همه چیزو بهش گفتم مامانم خیلی عصبی شد هرچی از دهنش دراومد بهم گفت که چرا اون روانی رو اوردی پیش خودت چرا با ما نیومدی حقته هرچی سرت بیاد 😭😭😭بعدشم عصابش خورد شد گفت مگه من تورو تو جوب بزرگ کردم که این عوضی همچین فکری کرده خیلی سرم داد زد یه سیلی زد تو صورتم بهم گفت چرا تو نامزدی گفتیم ولش کن آدم نیست قبول نکردی بعدشم زنگ زد به نامزدم گفت این کارا چیه چرا اینکارو میکنی تو دختر منو چی فرض کردی اون عوضی گفت دخترت چرا همه چی رو اومده بهتون گفته مگه زنه من نیست چرا هرچی میشه به شما میگه مامانمم گفت چرا نگه باید بگه حق نداری راجب دخترم اینجوری فکر کنی اونم گفت من نمیخوام دیگع گوشی دستش ببینم گوشی رو ازش بگیرید مامانم عصابش خورد شد حسابی بعدشم گفت مامانم رو میفرستم گوشیشو بدید بهش دیگه ام حق نداره بدون اجازه من جایی بره هرجایی بره آمارشو در میارم بعدم قط کرد الان پیام داده اینستا و تلگرام و هر برنامه ایی داری رو پاک میکنی یه پیام دیگه ام داده وقتی با من قهری پیام نمیدی اصلا حق نداری تو هیچ برنامه ایی آنلاین باشی گفت زنگ زدم گوشیت باید خاموش باشه منم گفتم نمیخوام
چن دقیقه پیش مادرش زنگ زده با پسرم چیکار کردید گوشیشو شکونده واااااااای خداااا قضیه خیلی بزرگ شدند میترسمممممم خیلیییییی😭😭😭😭😭😭چیکار کنممممم بابامم حسابمو میرسه نکنه فک کننن کاری کردم بخداااااااا به جان مادرم کاری نکردم چرا اینجوری میکنه 😭😭😭آخه خودشم کل گوشی منو گشت هیچی ازش پیدا نکرد قبلا به لباس پوشیدنم گیر میداد فقط چادر بپوشم بیرون اینااا هم حق ندارم تنهایی برم نه خانوادم میذاشتن نه این عروسی فامیلا میگفت نرو من گوش نمیدادم میرفتم قهر میکرد الان خیلیییی بد شده چرا چرا 😭😭😭