2777
2789
عنوان

لطفا دهه شصتی ها بیان

789 بازدید | 83 پست

دهه شصتی های خوشگل کیا کارتونها اون موقع یادشده خودم پسر شجاع حاج زنبور عسل نیک ونیکو بل وسپاستیان'خانواده.دکتر ارنس.مدرسه موشها..نل..ودیگه.

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

حنا.یادم رفت  خخخخخ

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلوهای افسانه ای دیگه اصلا تکرارشو هم پخش نکردن 

یکی هم چوبین فکر کنم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
ایکیوسان جادوگر شهر اُز هاکیل برفین باخانمان  جودی آبوت

اره یادم اومد  یادش بخیر  با چه  حالی نگاه میگردیم 

الستون و ولستون

منگوله گوش میرزا

بستنیا

مدرسه موشها

دوقلوها(جولز و جولی)

افتاب و عزیز خانم

قصه های مجید

خونه مادربزرگه

ارایشگاه زیبا(البته این سریال بود)

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی