2777
2789

دندنمو کشیدم دوسه روز پیش .امروز دیدم زخمه بسته نمیشه انگار دوسه تیکه دندون کوچیک به بغل ها چبسیده و تو گوشته هنوز .بعد که با دقت نگاه کردم دیدم یک تیکه دیگه هم انگار هنوز سفیدی میزنه تو همون حفره .انگار یه تیکه دندون دیگه هم جامونده .مطمئنم ریشه نیست چون ریشه رو سالم دراورد .کسی بوده اینجوری باشه .دکتره پس فردا میشینه .برای دراوردن تیکه ها بی حسی میزنه یا نه

اون ی تیکه سفید وسط استخوان فک هست کاریش نداشته باش

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بی حسی میزنه 

ولی من چون ترسیدم از امپول نرفتم دوباره خودش از لثه دراومد

۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍

دندون رو که میکشین، یک لایه لخته ی خون باقی میمونه که باید مراقبش باشین تا از سر جاش کنده نشه، اگه کنده بشه تبدیل به حفره ی خشک میشه، استخون فک رو میبینین و فکر میکنین دندون هست که نیست، خیلی مراقبت کنین تا بسته بشه

💚

دندون رو که میکشین، یک لایه لخته ی خون باقی میمونه که باید مراقبش باشین تا از سر جاش کنده نشه، اگه ک ...

خب اون سفیدیه هیچ ولی به بغل ها یکی دوتیکه دندن شکسته کوچیک مونده تو گوشت که دستش میزنم در حد مرگ درد داره و نمیشه خودم بکنمش .اونا رو باید برم دندون پزشکی فک کنم

خب اون سفیدیه هیچ ول به بغل ها یکی دوتیکه دندن شکسته کوچیک مونده تو گوشت که دستش میزنم در حد مرگ درد ...

عزیزجان دستش نزن، استخون فکت هست، منم برام اتفاق افتاده، حفره ی خشک ایجاد شده و استخون فک هست اونا، کم کم بسته میشه، اگه برنجی رفت داخلش حتمن آب بچرخون توی دهنت تا خارج بشه

💚

عزیزجان دستش نزن، استخون فکت هست، منم برام اتفاق افتاده، حفره ی خشک ایجاد شده و استخون فک هست اونا، ...

خدا کنه استخوان فک باشه ولی اون کوچیکا مال فک نیست مطمئنم .دندون شکستس تو گوشت کنار لثه گیر کرده .🤒