2777
2789
عنوان

اربیانا

16051 بازدید | 14 پست

سلام شب بخیر. کرم اربیانا از تلویزیون تبلیغ می‌کنه خریدم ده شبی هست میزنم یکی دو تا جوش ریز میزنم اولش این جوری نبود.به نظرتون دیگه استفاده نکنم؟

سلام وقت بخیر میشه بگید این کرم تا الان استفاده کردید تاثیر داشته؟؟ چند خریدید؟؟

سلام ده روزه میزنم مالی نیست بابا.بیشرفا همش تبلیغه.حیف پول.اصلا یه ذره تغییر نداشت نه برای من نه برای مامانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ده روزه میزنم مالی نیست بابا.بیشرفا همش تبلیغه.حیف پول.اصلا یه ذره تغییر نداشت نه برای من نه بر ...

واقعااا؟؟؟😳😳

امروز میخواستم سفارش بدم

بهم یه تومن قیمت دادن

شما چند گرفتید؟؟

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست
سلام ده روزه میزنم مالی نیست بابا.بیشرفا همش تبلیغه.حیف پول.اصلا یه ذره تغییر نداشت نه برای من نه بر ...

دوست عزیز شما بهترین کرم هم بخرید ممکنه با پوستتون سازگار نباشه خیلیا راضی بودن مثل خواهر و مادر من و حتی خودم

گلم من چندین سال هر روش درمانی رو امتحان کردم پیش چند تا دکتر معروف تهران رفتم لیزر  فریز و بهترین روش‌ها یا پوستم داقونتر میشد  یا لکاهها  با حجم بیشتر برگشت داشتن تا اینکه خواهرم منشی یه دکتر پوست خیلی معروفی به اسم محمدی شد و اون دکتر یه خاطر کرم دست‌ساز که  به مشتریا میداد کلی بیمار داشت یه جورایی همه عاشق کرمش شده بودن ولی کرمش رو از یه عطاری می‌گرفت  واسه منم سفارش داد  من فقط تو سه ماه کل لکه‌ های صورتم  رفت العان  دوماهه نزدم و خدا رو هزار مرتبه شکر برنگشته این کرم واسه من معجزه کرده همیشه  خدا رو شکر میکنم و به همه معرفی میکنم چون خودم به خاطر پوستم خیلی عذاب کشیدم این شماشونه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲  انشا الله شما هم راضی باشید چون میدونم خیلی ها پول  حتی وزیت دکتر رو هم ندارن  دکتری که همین کرم رو سه برابر میفروخت