2777
2789
عنوان

سرم رتینول اوردینری 😍😍😍

52398 بازدید | 21 پست

سلام دوستان عزیز 

لطف میکنید راهنماییم کنین!🥲🥰 

من صورتم جای جوش داره فقط رو گونه هام هست زیادم هستن هرکاری کردم ، لایه بردارم استفاده کردم ولی فایده نداشت ، اسم این سرم رو چند وقته شنیدم تو اینستا خیلی تعریفشو شنیدم ، پوستم چربه،  کسی از این سرم استفاده کرده ؟ جای جوشام رو از بین میبره؟🥺🥺😭 اگه خوبه میشه راهنماییم کنین ؟!  ۱۸ سالمه

چند درصدشو‌ بگیرم ؟ اگه ۲ درصدشو بگیرم مشکلی پیش میاد؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنین دوستان خیلی نیاز دارم ♥️♥️🥰🥲

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم چند سال پیش رفتم من. الان فکر کنم برای گونه ها جلسه ای ۴-۵ تومن باشه. سه چهار جلسه هم لازم ...

پولشو ندارم 🥲🥲

بازم ممنونم ازت جواب دادی ♥️

یعنی آبرسان نیتروژینا بده؟

من پوستم دهیدراته‌ شده بود یه مدت همش پوسته پوسته میشد از این مارک واتر ژلشو‌ خریدم از اون آبیا ۳۵۰ خریدم خیلی خوب پوستمو‌ آبرسانی کرد باعث جوشم نشد 

به نظرم خوب بود 

اوردینری حرف نداره و واقعا تاثییر گذاره سرم هاش ولی اکثرا اشتباه استفاده میکنن مورد داشتیم روزی سه بار رتینول میزده بعدشم نیاسینامید و...
این مدل مصرف کردن پوست و خراب میکنه 

و یا اینکه فیک میخرن 

البته اطلاع ندارن بندگان خدا و میگن اثر نداره البته این به خاطر اینه که فیکش خیلی خیلی خیلی زیاده و واقعا هر کسی متوجه نمیشه فرقشونو
این اکتیو های پوستی هم نباید با هم استفاده بشن دقت کنید خواهشا 

و گرنه اوردینری واقعا عالیه من خودم چندین ساله از چیز های مختلفش استفاده کردم

طبق یه ریز تجربه ای هم که دارم به هر کی برای هر مشکلی توصیه کردم و درست استفاده کرده نتیجه گرفته 

فقط سعی کنید حتما از جای معتبر بخرید 

من خودم قبلا یکی دو بار از پیج ها خریدم فیک بودن یکیشون که گردن نگرفت کلا پولم رفت اون یکی و مرجوع کردم 

الان دو سالی هست تقریبا از نمایندگی اوردینری میخرم

البته میدونم نمایندگی رسمی نیستن ولی همه جنساشون اصله مثلا کوزارکس و کلینیک و سیمپل و... هم دارن از اونا هم خریدم ازشون اصل بوده 

تو گوگل بزنید   اوردینری استور   میاره قیمت هاشونم واقعا خوبه 

ولی در کل مهم ترین چیز اینه که روتین درست داشته باشه ادم وگرنه هیچی فایده نداره 

امیدوارم به درد کسی بخوره تجربه ی من

هزینه‌اش چقدره؟ شما خودتون رفتین؟ نتیجه‌ خوبی داشت؟

اول جوشات درمان کن بعد آاچ آ بزن من رفتم دکتر بم قر راکوتان داد تا شیش ماه خوردم جوشام کلا رفتن الان چندسال جوش نمیزنم مگ یکی دوتا اونم وقتی آرایش نشورم بخوابم باهاش واسه جای جوشامم آاچ آ بم داد که موثربود