2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8225 بازدید | 319 پست
خب طول میکشه. برو قم، امامزاده ها، سعی کن خونه نمونی. خود من 1 سال طول کشید تا خوب بشم. بعدم مساله ر ...

۲۸ سالمه آخه شرایطم خوب نیست هم ظاهری هم خانوادگی هم مالی

اومدن این یه جورایی معجزه بود

با اینکه از اولم واقعا ترس از دست دادنشو داشتم

همش نگران بودم

همش میگفتم چرا روم دو دله

حالم خوب نبود کنارش

و همین باعث شده بود این حال بدیه خودمو بهش منتقل کنم و اونم اذیت شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدت بود یا شوهرت؟ باشه چشم مرسی بابت توصیه هات ان شاءالله خودتم به آرامش محض برسی

ایشون احتمالا به اصرارخانوادش باهات ازدواج کرده بوده وبه شماعلاقه نداشته ومیخواسته بااین اوضاع کناربیادکه شمابارفتارات دستش بهانه دادی.خب اینکه الان حس کنی دنیابه آخررسیده وهمش گریه کنی وافسرده بشی خب طبیعیه ولی به مرورزمان رفته رفته حالت بهترمیشه .منتظرکسی باش که واقعا ازته دل بخوادت نه کسی که همیشه ترس ازدست دادنشوداشته باشی.بهترینانصیبت

ایشون احتمالا به اصرارخانوادش باهات ازدواج کرده بوده وبه شماعلاقه نداشته ومیخواسته بااین اوضاع کنارب ...

آره عزیزم خودمم فک میکنم همینی بود که گفتی

کاش حداقل خودم درست برخورد میکردم و فراریش نمیدادم

این خیلی زور داره

مرسی بابا دعاتم

از اولم دوسم نداشت، تو بحثها تمام کاستی هامو تو روم میزد، همیشه حق به جانب بود، همه چیو به صورت صد د ...

خودش انتخابت کرده بود یا خونوادش؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
مرسی عزیزم نه به برگشتن اون اصلا امید ندارم فقط کاش حال خودم بهتر بشه

باور کن که خوب میشی...

ببین به خودت زمان بده... اصلا بپذیر گه الان باید حالت بد باشه. مقاومت نکن... اگر لازمه گریه کنی گریه کن یا هر کاری که دوست داری ولی مقاومت نکن

کلش سه ماهم نشد

بهتر که شناختیش و زود عروسی نگرفتی 

یکی از فامیلامون یلدا قذاذ لود عروسی بگیرن بهم خورد سر قهذر و اشتیاشون

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
خدا رو شکر باز تازه من دوبرابر تو سن دارم

آدم‌ی که آدمت نباشه  

هرکار کنی یه جاش میلنگه  

چشاتو باز کن و تصمیم بگیر با عقلت   نه با قلبت 

من نمیگم    کنار گذاشتن  راحته ولی  موندنم  آسون نیس

🩷

الهی بمیرم برا توام چقد ما دخترا مظلومیم چقد احساساتیم برعکسه اونا

خدا نکنه عزیزمم 💋♥️ شمام غمش کم میشه. ولی اگه برگشت هم مراقب دلت خیلی باش

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

الهی شکر که خانواده ات اینطورین خدا رو بابت خانواده ات روزی دو هزار دفعه شکر کن همین حالتو خوب میکن ...

فقط چون غر میزدی رفت

بهت این مدت زنگ نزده

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...