2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8230 بازدید | 319 پست
چرابهم خورد واسم۲خواستگار اومده بابام میگه نه میدونی چندماه به نوبت پدرو برادرم شبها منو سوار ماشی ...

الهی شکر که خانواده ات اینطورین

خدا رو بابت خانواده ات روزی دو هزار دفعه شکر کن همین حالتو خوب میکنه، به مامانتم بگو با بابات صحبت کنه که خواستگار راه بده

ما اینجوری بود که اون از اول رو من دو دل بود، خیلی از من سرتر بود، بعد اخلاقای من قهر و غر و عصبانیت و اینام کلا زده اش کرد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیزیو که بالا اوردی رو دوباره نخور فکر برگشتن به اونو از سرت بیرون کن بجاش رو اخلاقت کار کن که ب ...

نمیدونم چرا بهش پیام دادم

نمیدونم‌ چرا نمیتونم بپذیرم رابطه امون تموم شده، همینکه به خودم میگم‌ تموم شدیم حالم بدتر میشه، تو قسمت پذیرش واقعیت کلا مشکل دارم

سرچ کن نماز حاجات خانن فاطمه زهرا روز دوشنبه

عزیزم سرچ کردم این اومد 

رکعت اول  حمد به علاوه آیت الکرسی 

رکعت دوم  حمد به علاوه توحید 

رکعت سوم  حمد به علاوه  فلق

رکعت چهرم  حمد به علاوه  ناس 

بعد ۱۰ مرتبه استغفار 

درسته عزیزم ؟؟؟؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

پارسال تقریبا همین موقع نامزدیم بعد از یک ماه بهم خورد

اولش خیلی بهم محبت کرد و وقتی وابسته شدم چندتا دلیل الکی آورد و گفت نمیخوامت

کاملا درکت می کنم خیلی سخته 

منم برای آخرین بار باهاش تماس گرفتم و هر چی تو این مدت تو دلم بود بهش گفتم البته محترمانه ولی چنان کوبیدمش تا بفهمه منم چندان عاشق و مشتاق نبودم

به هر حال الان بعد از یک سال حالم بهتره ولی گاهی یادم میاد و دلم به حال خودم میسوزه

دوست نداشته  عیب از تو نیست اگه دوست داشت تحمل می‌کرد  اینا طبیعی هست پیش میاد حالا کم ی ...

اینکه میگفت قهر و غر و اینات اذیتم کرده

یعنی تو میگی اینم از اون جماعتی بوده که تو میگی؟

عزیزم سرچ کردم این اومد  رکعت اول  حمد به علاوه آیت الکرسی  رکعت دوم  حمد به ع ...

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چ اصراریه وقتی یکی نمیخاد اصرار دارید به خواستن یعنی اگر به زور و اجبار بپذیرتتون حالتون خوب میشه؟

نه عزیزم به زور که نمیاد منو بگیره

بحث زور نیست

بحث حال بد خودمه بعد از پس زده شدنم

عاشق تر از من که نبودی عزیزم. میگیذره بلاخره. سخته. ولی میگذره.  یک سال گذشت سال پیش  همی ...

نامزدت بود یا شوهرت؟

باشه چشم

مرسی بابت توصیه هات

ان شاءالله خودتم به آرامش محض برسی

ولش کن ارزششو نداره دوفردای دیگه یکی میاد عروس میشی بعد این روز هات ویاد میاری میگی عجب احمقی بودم الکی گریه کردم واس اون . الان چون یهویی ازدواجت بهم خورد وتنها شدی این حس وداری  خوب میشی

حس و حالت طبیعیه

منم این روزا رو طی کردم

ولی من سعی کردم پیشرفت کنم، به کارم چسبیدم، همش با دوستا میرفتم بیرون و تفریح، خلاصه خودم به خودم کمک کردم و حالمو بهتر کردم.

بعد یکسال هم با فرد مناسبی آشنا شدم و الان به این فکر میکنم که چه قدر احمق بودم اون زمانا...

نامزدت بود یا شوهرت؟ باشه چشم مرسی بابت توصیه هات ان شاءالله خودتم به آرامش محض برسی

نامزد بودیم 

خدا ازش نگذره. من منتظرم یه روز چطور میخواد جواب دلم منو بده.

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤