2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8225 بازدید | 319 پست
این دوران رشد شمااست.  سخته اما بایدراهش رو پیدا کنی.  سرنوشتت تو این تصمیم است

چطوری راهو پیدا کنم؟

ببین سمت خدا هستم به خیال خودم

بهم گفتن برو سمت قرآن برو سمت خدا که این تایمو بگذرونی

ولی فقط همون تایمه

قرآن از دستم دربیاد دوباره آشوب میشم، دوباره دلم میخوادش، دوباره غمگین میشم بابت کم کاری هایی که تو رابطه ام داشتم

بنده خدامگه نمیگی از اول دو دل بوده تو رابطه که آیا تو رو میخواد یانه .وقتی اولش این باشه همون بهتر ...

باور کن خودمم به این شرایط راضی نیستم

میدونی پیام بدی سین کنه جواب نده ولی تو همچنان دلت بخوادش یعنی چی؟

پرونده امو بست و رفت

من بلد نیستم پرونده ببندم

کل زندگیم تو حسرت زندگی کردم

الانم تو حسرت اینم که چرا خوب نبودم، چرا قهر کردم چرا غر زدم چرا مهربون نبودم چرا محبت نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری پیش روانکاو. کمکت می کنه از ذهنت بیرونش کنی. احتمالش زیاده به خاطر اضطراب رفتن مادرت باشه. ...

پیش اونام میری فقط میشینی حرف میزنی و خاطراتو مرور کنی و از دلتنگیات میگی بدتر دلت تنگ میشه، میرم میام بیشتر میخوام سمتش برگردم،بیشتر بهم یادآوریش میکنه

الان خیلی برات سخته اما کنار بکش بعدا پشیمون میشی از کنار این ادم موندن با ادم اشتباهی نمون عمرت ر ...

عزیزم اون کنار کشید

اون گفت از قهرا و غرهام خسته شده و کنارم آرامش نداره، گفت نیستی حالم بهتره، نبودی حالم بهتر بود

اونی که رفته اون بوده

حس پس زده شدن اینجوری تو فشار گذاشتتم

عزیزم تو کانالهای انسان شناسی و خودشناسی اساتید معتبر عضو شو.   رو خودت و شخصیتت کار کن.  ...

مرسی قربونت برم که اینقد مهربونی

از وقتی رفته تا الان تنها کسی هستی که نگرانم شدی💔

با خانواده م هر وقت خواستم حرف بزنم گفتن در موردش حرف نزن ما نمیخوایم بشنویم حالمونو بد نکن ، فراموشش کن و ...

عزیزم اون کنار کشید اون گفت از قهرا و غرهام خسته شده و کنارم آرامش نداره، گفت نیستی حالم بهتره، نبو ...

حس پس زده شدن نداشته باش 

زمین خیلی گرده روزی باشه ک اون غرورش رو برات بشکنه

تو اصلا از فکرش  بیا بیرون و دیگه به ادامه رابطه فکر نکن

خدا رو شکر که دوسش نداری برات خوشحال شدم عزیزم خواستگارهاتو راه بده، باهاشون حرف بزن، یکی دو دفعه ...

پدرم نمیزاره کسی بیاد

باوجودی که تک دخترم پدرم خیلی مواظبمه برادراخرمم تمینطور ولی اون۳تای دیگه نه

ن گلم دیگه شوهر ونامزد بسه

شماچندوقت جداشدی

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
پیش اونام میری فقط میشینی حرف میزنی و خاطراتو مرور کنی و از دلتنگیات میگی بدتر دلت تنگ میشه، میرم می ...

این از زمان بچگی تو وجودت مونده.  پیش یک روانشناس بهتر باید بری از اول کمکت کنه.  نه این مسئله رو 

پدرم نمیزاره کسی بیاد باوجودی که تک دخترم پدرم خیلی مواظبمه برادراخرمم تمینطور ولی اون۳تای دیگه نه ...

عزیزم اتفاقا مشاور به من گفت اگه خواستگار خوب داشتم راه بدم، گفت کمک میکنه به حالم، من متاسفانه شرایطم طوری نیست خواستگار مناسب داشته باشم یا حتی در حد این، این خیلی ازم سرتر بود، توام صحبت کن با پدرت، خواستگاری که شرایط نسبی داره رو راه بده، خدا رو چه دیدی شاید با همون اوکی شدی، من سه هفته نشده

این از زمان بچگی تو وجودت مونده.  پیش یک روانشناس بهتر باید بری از اول کمکت کنه.  نه این م ...

آره از بچگیمه همین ترسهامم بیشتر ازم دورش کرد، همش نگران بودم از دستش بدم، حرفی میزد فکر میکردم این حرفش نشون میده که میخواد بره و همینکه فکر میکردم میخواد بره عصبانی میشدم، خسته شد اونم