2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8224 بازدید | 319 پست
۲۸ خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوشحالم بابت برگشتنش

نماز بخون فردا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه پیام نده و بسپار بخدااا 

اینقدی قوی نیستم که بتونم بسپرم به خدا و خودم کاری نکنم

نمیدونی تو چه شرایط بدیم

باورم نمیشه اینقد راحت ازم گذشت

یعنی حتی نخواست که باهام همکلام بشه که پیاممو جواب نداد

با خودش نگفت حالش بده شاید نیاز داره بهم، خودش دلتنگ نشد اوکی ولی حس مسئولیتیم درمقابل احساس و حال داغون من نداره یعنی؟

چرا خوب نمیشم

چرا به کسی احتیاج دارم که منو نمیخواد

این حال یه روز تموم میشه ببین از این امتحان چطور بیرون میایی مثل من روسیاه نشو

دور از جونت عزیزم

تو چیکار کردی مگه؟

من که دارم داغون میشم

کاش لااقل خدا دلش میسوخت برام و جونمو میگرفت

حتما بدی داشته که غر میزدی، اون در هر صورت دنبال بهونه بود که بره  خودتو سرزنش نکن شاید خداوند مردی که دوست نداشته باشه رو لایقت ندونسته ، درست میشه استرس و حال بد روحیت خیلی شدید ولی گذراست میگذره این روزات 

بخدا روزی حدود سه جز قرآن میخونم کلی دعا میخونم کلی با خدا حرف میزنم سفر زیارتی رفتم روضه میرم جای ت ...

اسی بذار یه چیزی بگم شاید زیاد ربطی ب مسله شما نداشته باشه ولی وقتی رامبد جوان همسر سابقشو طلاق داد یا جدا شدن من نمیدونم چرا پیگیر مصاحبه هاشون شدم وقتی هم فهمیدم رامبد جوان دوباره ازدواج کرده و  شایعه هایی هم پشت سرش بود

همش پیگیر سحر دولتشاهی بودم

سال بعدش سیمرغ گرفت

فیلمهای زیادی بهش پیشنهاد شد

بعد هم شنیدم با شجریانه

فقط یه چیز جالب ک اصلا در مورد رامبد جوان صحبت نمیکرد

یا نشنیدم از بدیش بگه یا بره جار بزنه رامبد اله و بله

رهاش کرد

میدونی رهاش کرد

بهتر از رامبد نصیبش شد

حالا تو باید طرفو رها کنی و حتی برا خوشبختیش دعا کنی تا خدا بهترینو ب تو هدیه بده

نه نگو بستگی داره چن وقت نامزد بودید با هم ،ببین اگه دو دل بود بخدا ولش کن همچین مردی به دردت نمیخور ...

سه ماه تقریبا

زیارت رفتم فقط تایمایی که تو حرم بودم دلم آروم بود

برگشتم دوباره همین شدم

کاش نمی اومد از اول، اومده بود که بره، باورت میشه خاله و داییشم حتی نمیدونستن نامزد کرده؟ کسی که فقط خواهر برادرش در جریان نامزدیش باشن به نظرت قطعی اومده زن بگیره؟ به کسی نگفته بود که تموم کرد بدیی براش نداشته باشه

آدم به ماهی تو آکواریومم عادت می‌کنه ، این حست وابستگیه نه دلبستگی 

باید چیکار کنم که این حال بدم یه ذره کمتر شه؟

باور کن ترس از خدا نبود زندگیمو تموم میکردم

بی نهایت حالم بده

احساس میکنم مغزم کلا از کار افتاده ؛ احساس میکنم گندیده ؛ یعنی گندیده شدنشو کاملا احساس میکنم ها

دور از جونت عزیزم تو چیکار کردی مگه؟ من که دارم داغون میشم کاش لااقل خدا دلش میسوخت برام و جونمو ...

اینقد برا مشکلم بیقراری کردم

ک با امام زمان دعوا کردم بد حرف زدم

خدا نو ببخشه

تازه یاد گرفتم باید درونم آروم میشد تا مشکلم حل میشد

چقد گستاخ بودم

نصف مشکلم یهو حل شد چون سپردم بخدا و واقعا پشیمون از  ناشکری

اینقدی قوی نیستم که بتونم بسپرم به خدا و خودم کاری نکنم نمیدونی تو چه شرایط بدیم باورم نمیشه اینقد ...

بابا نمیخوادت

زوری ک نمیشه

فردا خیانت کنه بهتره.یا با یه بچه برگردی بهتره

بابا تو ک نرفتی زیر یه سقف باهاش زندگی کنی ببینی چهره واقعیش چیه

استاد جعفری حفظه الله:

گاهی باید خدا را فقط بابت نداده هایش شکر کرد

چون اگر برخی تقاضاها و خواسته های ما را عملی می کرد  معلوم نبود باز آدم فعلی بودیم.

خدایا بابت همه نداده هایت شکر

خدایا تو را بابت نداده هایت همان مقداری شاکرم که بابت داده هایت شاکرم .

https://eitaa.com/Solok_Erfani

این روزا میگذره خدا رو شکر کن تا بهترش گیرت بیاد

خدا رم شکر کن فقط لفظیه

تاثیری رو خوب شدن حالم نداره

وگرنه تمام این راهکارهای مذهبیو اجرا کردم

میگم روزی حدود سه جز قرآن میخونم کلی مفاتیح میخونم ولی حال بده همچنان هست

نمیدونم چرا خوب نمیشم

کلا انگار با پذیرش واقعیت مشکل دارم

وگرنه از اولم میدونستم دو دله 

بعد نامزدیمون فهمیدم جز خواهر برادراش هیچکدوم از فامیلاش در جریان نامزدیمون نیستن

میدونستم بهم حسی نداره

کلی جریان داشتیم با هم تو تایم نامزدیمون

نترس وارد جمع شو بنظرم برو دانشگاه آزاد ثبت نام کن ورودی بهمن کامپیتر بخون یا هر رشته ای که دوست داش ...

بابت پیشنهاد دانشگاهت ممنونم

باشگاهم نمیتونم برم چون اون بخاطر اینکه اندامم رو فرم نبود ازم خواسته بود باشگاه برم و بخاطر اون میرفتم

بعد تموم شدنمون باشگاه رفتنی حالم خراب میشد دیگه نرفتم