2777
2789
عنوان

دیگ دارم قاط میزنم ، خسته شدم

215 بازدید | 18 پست

من یه پیج اشپزی زدم کلی وقت گذاشتم بعد ۳ هفته همش ۲۴ فالور دارم 

اینایی که پیجاشون ۴۰   ۵۰ هزارتاست چجوریه 

بچها به نظرتون چه پیجی جذاب یه ذره اطلاعات بدین بهم 

دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ریلز و تبلیغات بالا میان

منم ریلز میزارم 

اخه تبلیغات بیشتر برای پیجای کسب کار 

مال من تولید محتواست 

تبلیغاتم اثبات شده نیست خیلیا هزینه کردن نتیجه نگرفتن 

به نطرم برای پیج محتوا اونقدر که الگوریتم و اون ریلز مهمه تبلیغات نمیتونه اثر داشته باشخ

دوستان 

چند وقته پیج زدی.. بعد چ کارایی کردی بگو بدونم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چند وقته پیج زدی.. بعد چ کارایی کردی بگو بدونم

۳ هفته و ۸ تا دستور غذا گذاشتم و ۱ دونم ریلز انگیزشی البته دستور غذاهامم ریلز بودت 

خودم حس میکنم یکم پیجم بی روح و حوصله سر بر اخه نمیتونم اچهرم بزارم 

دوستان 
اگه چیزی بلدی ممنون میشم کمکمکنی عزیژم

ببین برای اینک پیجت ذیده بشه باید یکی از کلیپات بره اکسپلور.. بازدید میلیونی بخوره.. تاحالا بازدید میلیونی داشتی! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین برای اینک پیجت ذیده بشه باید یکی از کلیپات بره اکسپلور.. بازدید میلیونی بخوره.. تاحالا بازدید م ...

نه نداشتم خوب چیکار کنم بازدید میلیونی بخوره ؟

دوستان 
 نه نداشتم خوب چیکار کنم بازدید میلیونی بخوره ؟

باید کلیپ طوری باشه  شخصی که نگاه میکنه

انقدر جذاب باشد ک دوستداشته باشه دوباره از اول کلیپو نگاه کنه در اون صورت ممکنه وارد اکسپلور 2 بشه چون اکسپلور 1 باید محتوای کلیپ شما باید در حد خیلی بالایی دیدنی باشه.. بعد در یک ساعت اول حداقل 800 بازدید باید بگیره غیر این بی فایدس.. یکساعت اول بسیار تعیین کنندس

به نظرت چه ساعتایی برای پست گذاشتن  خوبه

11 شب.. ا ظهر... چقدر فالور داری؟