سلام، دوستان من اطراف لبم یجور حساسیت مانند داده یجور قرمز شده دون دون شده ب شددددت میترسم البته ترسم دلیل داره عکسشو الان میذارم، دلیلشم میگم فقط لطفااااا کمکم کنید من از ی بیماری میترسم
من حدود دو ماه پیش متوجه شدم تیرویید خفیف دارم موهام خیلی میریخت برای اون رفتم آزمایش، بعد ویتامین اینا میخوردم تاثیری نداشت رفتم مرکز استان دکتر مو، اونم بهم ی محلول ترکیبی داد، ک توش ماینوکسیدیلم بود، بهش گفتم سرم گاها میخاره و خیلی کم شوره میده ی شامپو داد ک اصلا ب سرم نیفتاد، اما محلولش و قرص اسلاکتون ک داده بود برا ریزشم موثر بود، اما این شوره ها، ک بعدا دیدم بابا شوره نیس پوسته هس قشنگ پوسته پوسته میشه و پوسته ها بلند میشه ریز هم نیس، صبر کنید بقیشم تایپ کنم ک چ ربطی ب لبم داره
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
من حدود دو ماه پیش متوجه شدم تیرویید خفیف دارم موهام خیلی میریخت برای اون رفتم آزمایش، بعد ویتامین ا ...
بعد تو نت جستجو کردم دیدم ممکنه پسوریازیس خفیف یا درماتیت سبوریک فلان، کباشه، انواع شامپوها زدم تاثیر نداشت، امروزم اولین بار شامپو کل تار زدم، فقط موضوع اینه الان حدود ده روزه کنار لبم قرمز شده بود، و اونم یجوری هم سوزش داره هم خارش، هم شبیه تبخاله هم نیس، یجوری شبیه اگزماس، عین سگ میترسم ک اون بیماری باشه
من تاحالا اینجوری شدم حساسیته دست بهش بزنی بیشتر میشه
اره اول کم بود من فک کردم جوشه لایه بردار اینا گذاشتم یکی دوروزم بهتر بود عسل و زرد چوبه زده بودم اما این چند روز ب شدت سر ی موضوعی استرس داشتم متوجه شدم بیشترم شده، خیلی نگرانم
بعد تو نت جستجو کردم دیدم ممکنه پسوریازیس خفیف یا درماتیت سبوریک فلان، کباشه، انواع شامپوها زد ...
ببین بدترین چیزارو تو نت میزنه. هر آدمی شده ازینا هر قسمتی از بدنش زده باشه آخه ترس نداره انقدر. شما آنقدر چیزای مختلف زدی بهش که مثلاً بره خب معلومه هی حساسیتش بالاتر رفته. کلا بهش دست نزن
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀