2777
2789
ببین نظر من اینه که مرد واسه کار کردن ساخته شده من دوست ندارم خودمو برنجونم ،چندین سال زحمت بکش استر ...

نمیدونم . شاید تو یه سنی بفهمی ارزش کار کردن رو 

و اینکه ندیدی چقدا مینوسین خیانت اینا

همشون چون کار ندارن

مجبورن تحملل کنن

پول هم باشه. شغل خیلی خوبه . برا بچهام شغل خوبه . فردا میگت مادرمون کاره ایع

مادرمن شاغل بوده.. هیچ وقت اون تنهایی های بچگی رو فراموش نمیکنم.. 

عزیزم حتما نباید با کار باعث. افتخار بچه هات باشی! ادامه تحصیل بده.. یک هنر یاد بگیر.. یا کتاب گوش بده و سطح اطلاعات عمومیت رو بالا ببر.. این کارها ارزشش بیشتره تا بری بیرون بخاطر چند میلیون تنش داشته باشی و خستگی جسمی و روحی بکشی. 

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم . شاید تو یه سنی بفهمی ارزش کار کردن رو  و اینکه ندیدی چقدا مینوسین خیانت اینا همشون ...

ببین کسی که بخواد خیانت کنه میکنه هیچ ارتباطی هم به چیزی نداره ،در ضمن گیریم شوهرم بهم خیانت کرد من با اون حقوق ۷ ،۸ تومن در ماه اگه نون و پنیرم بگیرم بخورم بازم به سر ماه نمیرسم 

مادرمن شاغل بوده.. هیچ وقت اون تنهایی های بچگی رو فراموش نمیکنم..  عزیزم حتما نباید با کار باع ...

همه این کارا کردم. زبانم دارم میخونم .  ستار بلدم بزنم .  همه چیز .. ولی همیشه خلا شغل دارم .. چون من دوتا لیسانس دارم و درسخون بودم. ولی به حقم نرسیدم چون پارتی نداشتم

من قبلا حس بدی داشتم بخاطر تحصیلات و خانه دار بودنم..  یک مدت رفتم سرکار با دوتا بچه کوچیک رسم ...

میشه راجع بیمه زنان خانه دار یه توصیح بدی چقدر ماهانه میریزی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
همه این کارا کردم. زبانم دارم میخونم .  ستار بلدم بزنم .  همه چیز .. ولی همیشه خلا شغل دار ...

بهتره یک کار پیدا کنی و محیط بیرون روتجربه کنی اینطوری میبینی از کاه کوه ساختی.. هرچند بدون پارتی واقعا سخته. 

ببین کسی که بخواد خیانت کنه میکنه هیچ ارتباطی هم به چیزی نداره ،در ضمن گیریم شوهرم بهم خیانت کرد من ...

حقوق اینقد کم نیست که تو میگی. حالا بازم حقوق داشته باشی و مهریه.. حداقل میشه جدا شد. حالا من خودم همه چیزو به نام خودم کردم. ولی در کل میگم برا زنانی که خیانت میبینن

میشه راجع بیمه زنان خانه دار یه توصیح بدی چقدر ماهانه میریزی

همین تامین اجتماعیه مربوط به زنان خانه دار هست.. دوازده/چهارده/وشونزده درصد داره

دوازده درصد دو درصدهم دولت میده ماهانه حدود ششصدو چهل درمیاد. سقف سنی چهل و دو ساله برای خانمها ومزایا زیاد داره.. خیلی یادم نیس😂

ولی چیز خوبیه من چندین ساله انجام دادم و همیشه به همه توصیه کردم بخصوص خانم های خانه دارهم دراینده حقوق دارن هم حس با ارزش بودن و دیده شدن به ادم میده. 

همین تامین اجتماعیه مربوط به زنان خانه دار هست.. دوازده/چهارده/وشونزده درصد داره دوازده درصد دو درص ...

مننون گلم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟