یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارکت باشه مونده به مارکش ولی من میترسم از طلایی میگم نکنه تیره بشه من همون ساده رو بیشتر می ...
سلامت باشی منم مثل تو حساسم من واسه تو دست نقره ای گرفتم ۶۰۰ شد مهمون طلایی رنگ اونو نمیدونم ولی اومدم خونه ب خونوادم گفتم حواستون به وسایل من باشه گفتن خب اگ شوهرت شکست چی گفتم طرف ب وسایل من خط بندازه روش خط میندازم ازبس چیز گرون شده
منم مثل شما هستم الان ۶ماه دنبال قاشق چنگالم به هرکی بگی میخنده وسایل که خیلی گرونه واقعا برا ...
بخدا من سرویس قاشق رفتم سفارش دادم آوردن رفتم مغازه ۱۰۰ وچند تیکه اس بمن چند تیکه نداده بود کفگیر و قاشق اینا کم گذاشته بود رفتم بازور گرفتم ازشون دوباره رفتم ازین کفگیر یونیک چوبی گرفتم ۷۰۰ تومن دوسال پیش الان شده ۱ونیم ب بالا اونجا چک نکردم دوتاش شکسته الان موندم چ خاک کنم پس نگرفت