2821
2789
فقط روده بزرگ بود پزشکش نمیخواست کل روده روبردا فقط قسمت درگیر اما اخرش گفت همشوبرمیدارم ک کلا دیکه ...

عزیزم غدد لنفاویشونم بود؟ شیمی درمانیشون چطور بود چند جلسه بود؟ گرید چند بودن؟

عزیزم غدد لنفاویشونم بود؟ شیمی درمانیشون چطور بود چند جلسه بود؟ گرید چند بودن؟

ب من گفت پزشکش روده بزرگ هست اسم غددنیاورد شایدم من یادم نیس واسه شش سال پیش گرید یک بود و ب کفته پزشک خیلی شانسش خوب بوده شیمی درمانی۲۲جلسه۵جلسه پرتو همش عالی ولی الان بازدرگیرع

میشه واسه مامانم دعاکنی؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ب من گفت پزشکش روده بزرگ هست اسم غددنیاورد شایدم من یادم نیس واسه شش سال پیش گرید یک بود و ب کفته پز ...

مرتب چکاپ میکردن؟ آخه چرا باید متاستاز کنه اونم بعد ۶ سال خدایا..رکتوم بود

از اقوام شوهرم. ستشونم خیلی بالا بود. فک کنم ۷،۸ سال پیش بود. الان خوبه خدا رو شکر. فک کنم بالای ۸۰ ...

عزمزمه میشه بیشتر توضیح بدید .. میدونید گرید چند بودن؟ شیمی درمانیشون چند جلسه بود؟

فقط روده بزرگ بود پزشکش نمیخواست کل روده روبردا فقط قسمت درگیر اما اخرش گفت همشوبرمیدارم ک کلا دیکه ...

عزمزمه گرید تودشون اینطور که متوجه شدم ۱ بوده.. که این خیلی خوب بوده ولی مرحله  یا استیج بیماری اگر غدد لنفاوی اطراف روده درگیر نبوده ۱ و ۲ وگرنه ۳ میشه..و اگر متاستاز کنه ۴ میشه.. من مطمئنم مادرتون بازم شکستش میده.. یه خانمی هست بنام مریم ایشونم متاستاز داده بود براشون بعد از خوب شدن و الان خداروشکر ۵ ساله خوب شدن.. نا امید نباشید.. متاستاز وسیع هست یا کمه؟ عزیزم چقدر به چقدر چکاپ میشدن ۱ سال آخر

عزمزمه دکترطب سنتی خوب پیش کی برم؟

عزیزم تهران  و اصفهان و حتی کرج دکتر سنتی خوب دارن. البته اگر از نی نی سایتها  بپرسی بهتر.    چون اونها بهت میگین کدوم طب سنتی خوب . چون حتما خودشون رفتند یا اشناشون یا فامیلهاشون رفتند.

سلام بله پدرم سرطان روده داره ۴ماه تمام حتی اب هم میخورد بالا میورد انقدراین بیمارستانا گردوندیم اخر ...

عزیزم میتونم خواهش کنم اسم دکترش رو هم بگید من دایی ام تازه متوجه شدیم سرطان روده داره و حالش اصلا خوب نیس جوون هم هست