2821
2789

از کجا درجه ، گرید یا همون استیج رو ببینیم

مادر همسرم هم دچار سرطان مری شدن و الان شیمی درمانی میشن ولی نمیدونم گرید چنده  دکتر هم چیزی نگفت

فقط گفت بدخیم هست

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از اقوام شوهرم. ستشونم خیلی بالا بود. فک کنم ۷،۸ سال پیش بود. الان خوبه خدا رو شکر. فک کنم بالای ۸۰ سال دارن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چند جلسه شیمی درمانی شدن؟ من همسرم ۱۲ جلسه براش نوشته

فعلا جلسه دو کلن براش ۴ جلسه نوشته ولی بخدا به این روزعزیز فقط میخام دینمو ادا کنم بخاطراینکه خدا بابامو نجات داد خواستی مدارکت برای دکتربفرس مطمئنم خوب میشه من کلن خودمو باخته بودم درکل مریضیش نسبت به بقیه سرطان راحتره خواستید براتون ازمایش پدرم بفرستم ببینید انگلیسی زیاد سردرنمیارم ولی خداروشکر نجات پیداکرده

از کجا درجه ، گرید یا همون استیج رو ببینیم مادر همسرم هم دچار سرطان مری شدن و الان شیمی درمانی میشن ...

این سرطان از سردی بدن ایجاد میشه اگر سودا از  جسم دفع بشه.  شخص کامل خوب میشه

عزیزم نمره زرنیخ اعلا هم خوبه باید اصل باشه ( رنگش زرد اما وقتی با آب داغ مخلوط کنی رنگش به رنگ سیمان میشه) . چون نوره ضد سرطانه. 

نه بدخیم یعنی سرطان و خوش‌خیم سرطان نیست.. اگر به جز اون قسمت اصلی جایی متاستاز داده میشه ۴ وگرنه کم ...

مال بابا منم مشکوک بود به کلیه ریه زده ولی خداروشکر نبود ازمایش داد ولی الان دوباره چسبندگی روده اش داره اون بحث جدا ازغد سرطانی بود کلن چسبندگی رودش ۵سالی هی داره هی خوب میشه دوباره

مامانم داشت سرطان روده بزرگ پس ازچندتاحراحی کوچیک اخرکل روده برداشن باکیسه کولوستومی دائم و شیمی و پ ...

عزمزمه بار اول فقط رودشون بود؟ یا اینکه به جز روده جای هم درگیر بود چرا چند بار جراحی کردن.. میدونید مرحله چند بود بیماریشون

عزمزمه بار اول فقط رودشون بود؟ یا اینکه به جز روده جای هم درگیر بود چرا چند بار جراحی کردن.. میدونید ...

فقط روده بزرگ بود پزشکش نمیخواست کل روده روبردا فقط قسمت درگیر اما اخرش گفت همشوبرمیدارم ک کلا دیکه نابود بشه یک بود اما خب ازشانس بد الان متاستاز دادع

میشه واسه مامانم دعاکنی؟