2777
2789
اینا کمک محسوب میشه،کسی داشت بیشتر و بهتر هزینه میکنه،نداشتم کمتر کمک خونواده هاس واسه اوایل زندگی ...

والا فعلا که دستور صادر میشه کی چی، بده، چقدر بده، چرا کم داده، چرا بد داده.... 

کمک بعدش حرف و حدیث نداره، این که ما میبینیم طلبکاریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم شکست واقعا پسر دوس نداره از الان داره عروسک اینا میخره خیلی استرس دارم دختر نشه بد میشه برام

نگران نباش داداش منم عاشق دختر بود حتی توی سونوگرافی تشخیص دادن  دختره 

بعد مشخص شد پسر کلی ناراحت شد اینک چرا دختر نیست من پسر نمیخام 

ولی الان جونش در می‌ره برا پسرش حتی بیشتر از مامانش حواسش هست

من واقا فلسفه این رسم مسخره رو درک نمی‌کنم بچه یکی دیگه اس چرا باید سیسمونی رو اون پدر زن بیچاره بد ...

بچه هرچه بشه خودمون باید بخریم چه توقعیه اخه 

از کارش ناراحتم برا دختر پول داره پسر بشه عین گدا ها باید وسیله بخرم

والا فعلا که دستور صادر میشه کی چی، بده، چقدر بده، چرا کم داده، چرا بد داده....  کمک بعدش ح ...

دیگه این ب شعور افراد بستگی داره ک کمک ببینن یا وظیفه

شوهر من ک کلی قدردان خونوادمه بخاطر جهیزیه و هی میگه وظیفه نبوده کمک کردن

اگه طرف خونواده ش واقعا توان خرید نداشته باشن ک ی بحث جداس،ولی اگه داشته باشن و فرق بزارن بین بچه ها این واقعا زشته

نگران نباش داداش منم عاشق دختر بود حتی توی سونوگرافی تشخیص دادن  دختره  بعد مشخص شد پسر ک ...

وای شبا تا صبح همش کابوس میبینم همش تو فکر خیالم که واکنشش چی میشه اگه دختر نشه🥺😭

چرا اینجوری میکنه این 

بچه هرچه بشه خودمون باید بخریم چه توقعیه اخه  از کارش ناراحتم برا دختر پول داره پسر بشه عین گد ...

همسر شما از اون ور بوم افتادن 

بچه نعمته، جنسیتش واقا فرقی نداره

خصوصا که بچه اولتونه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

وای شبا تا صبح همش کابوس میبینم همش تو فکر خیالم که واکنشش چی میشه اگه دختر نشه🥺😭 چرا اینجوری میک ...

نمیدونم ولی خودتو اذیت نکن وقتی ب دنیا بیاد اونقدر شیرینه ک خودش عاشقشه میشه 

مردا معمولا دختر دوست دارن 

اتفاقا دیشب گفتم میگه خودتون میدونید نگیرید  منموچیزی نمیخریم خودت درحد نیاز جزئی تهیه کن😔

نگران نباش

بچه ات هر چی باشه همسرت رو سرش می ذاره و براش خرید می کنه

تو بارداریت کمتر حرص بخور

همسر شما از اون ور بوم افتادن  بچه نعمته، جنسیتش واقا فرقی نداره خصوصا که بچه اولتونه

برادرش بچش پسر شده زیاد با جاریم خوب نیس دیگه حالا با اینکه از جاریم دل خوش ندارم ولی دلم براش میسوزه 

اصن بهشون اهمیت نمیده ناز بچه رو نمیکشه قبل بچه باهم خیلی لیلی و مجنون بودن

همین فرق گذاشتنه مشکل اصلی منه 💔

وای الان متوجه شدم

اینا فقط حرفه،پسرم باشه رو سرش میزارتش اصلا ب اینا فک نکن

من وقتی باردار بودم رفتم سونو گفت دختره شوهرم خیلی خوشحال و اینا کلی عروسک و وسیله گرفت بعد ک گفتن پسره سونو بعدی ،اینقد ناراحت شد میگفت من دختر میخوام پسر دوس ندارم ولی همین ک دنیا اومد اصلا بغل من نبود،نمیرفت بیرون فقط بچع داری میکرد